Zavřít reklamu

apple-iphone-5Během posledních 24 hodin obletěly zahraniční server zpravy o tom, že Apple nestíhá vyrábět nové produkty. Údajně již nyní došlo k opoždění výroby Apple iPad 2. generace a iPhone 5. generace. My jsme informovali o opaku a kromě toho, že jsme vám sdělili naplánování vydání nových Macbook Pro na čtvrtek, včera se na LsA objevil také článek o velmi blízkém vydání iPad 2. generace. Celý svět nakonec během noci z pondělí na úterý obletěla zpráva o tom, že se ani iPhone 5, ani iPad 2 nedostane k představení dříve než v červnu 2011. Naštěstí však zprávu vyvrátil světově uznávaný analytik  Jim Dalrymple stejně jako později samotná agentura Reuters.

Jim vše také okomentoval na svém blogu s tím, že je neuvěřitelné jak mohou lidé říci, že Apple Inc. má spoždění, když ještě ani žádný produkt neoznámil. Když to totiž přeženeme Apple nám skutečně neslíbil iPad 2 nebo další iPhone. Podle Jimova zdrojů běží vše perfektně podle plánů a Apple jen naplánoval uvedení nových generací produktů na pozdější termín, to je vše.

reuters_ipad_delays

Výroba je v plném proudu a podle našich informací se v továrnách Foxconn již nové iPady montují. Apple iPhone 5. generace se však skutečně objeví až později v tomto roce patrně kolem července/srpna. Důvod je jednoduchý, iPhone 4 pro Verizon se začal prodávat teprve před několika týdny a okamžitě překonal všechna prodejní čísla, které Apple i ve svých nejlepších představách měl. Apple tak nyní musí počkat až zákazníky Verizonu nasití iPhone 4 a poté může vyjít ven s další generací tohoto telefonu. Naopak iPad 2 je již za dveřmi a Evropští dodavatelé dostávají velmi omezené zásoby současného modelu.

iPhone_5

Dnes nejčtenější

.