Zavřít reklamu

Greenpois0nChronicDev Team, který stojí za Jailbreakem GreenPois0n, dnes vydal verzi i pro operační systém Windows. Tato verze neobsahuje nic nového, kromě pár opravených bugů, které trápili uživatele Mac OS X. Pokud tedy máte možnost provést Jailbreak jak na Windows, tak i na Mac OS X, v současné době doporučujeme zvolit raději Windows. GreenPois0n RC5 dokáže Jailbreaknout iPhone, iPody Touch a iPad běžící na iOS 4.2.1. Tento jailbreak je untethred a nově ChronicDev Team přidal také animované bootovací logoPojdme se podívat jak na něj.

Postup

1. Stáhněte GreenPoison (Windows) a otevřete jej.

2. Klikněte na Prepare to Jailbreak (DFU)

47464-500

3. Nyní musíte dát iPhone do DFU módu dle následujících kroků.

  • podržte tlačítko sleep na 2 sekundy
  • podržte na 10 sekund tlačítko sleep a home
  • podržte na 15 sekund tlačítko home
Jailbreak_greenp0ison

4. Pokud se vám nepodařilo dostat iPhone do DFU módu, tak klikněte na tlačítko Reset a pokuste se iPhone znova dostat do DFU módu.

Jailbreak_greenp0ison

5. GreenPois0n je nyní plně připraven jailbreaknout váš iPhone, stačí jen kliknout na políčko Jailbreak!

4. Po pár minutách, ve kterých GreenPois0n jailbreakne váš iPhone, se podívejte se na Home screen iPhonu a najděte ikonu  jménem Loader, otevřete ji.

jailbreak

5. Klikněte na kolonku se Cydii a klikněte na Install Cydia. (Je dosti možné, že se kolonka se Cydii dnes neukáže, protože jsou servery, ze kterých Loader Cydii stahoval overload)

jailbreak
jailbreak

6. Nyní je vše hotovo a vy si mužete užívat jailbreaknutého iPhonu. (pokud se Cydie neukázala, tak jednoduše restartujte iPhone a Cydie se  jako zázrakem objeví)

jailbreak

! VAROVÁNÍ ! Server Letem světem Applem ani jeho redaktoři nezodpovídají za případné problémy!

Dnes nejčtenější

.