Zavřít reklamu

ipad-2Prodejce náhradních dílů pro mobilní zařízení, společnost Globaldirectparts.com, která před nedávnou dobou zveřejnila video iPhone 4 CDMA, začala dnes prodávat display pro iPad 2. generace. Položka je v katalogu dílů pod označením: APPL8002960, ovšem v současné době je nedostupná. Cena displeje je 218,19$, což je výrazné navýšení ceny, oproti standardnímu displeji pro iPad současné generace, který se prodává za cenu 63,35$. Když byl displej pro současný iPad žhavou novinkou, jeho cena byla 144,99$. Otázkou však zůstává, zda je nový displej opravdu tak drahý, nebo spíše prodejce počítá s velkým zájmem novinářů, kteří displej hromadně objednají na testy. Položka byla přidána na seznam během tohoto víkendu.

Vibrační motorek

Globaldirectparts.com však nezařadil do nabídky pouze displej pro novou generaci iPad, další položkou je vibrační motor pro iPad. K tomuto dílu není dostupná žádná fotografie, je však zvláštní, že jej prodejce nabízí, když současná generace iPad nemá vibrace. Další zajímavostí pak je, že na stránkách Globaldirectparts.com se objevuje bílý iPad.

Display pro iPad 2. generace podle globaldirectparts.com

iPad_2_display
iPad_2_display

Display Apple iPad současné generace nabízený prodejcem dílů Global Direct Parts.

iPad_lcd_display iPad_lcd_display2

TopGear má iPad 2?

Jelikož jsme všichni velkými fanoušky Jeremy Clarksona z TopGear, nemohla nám uniknout jeho nová aplikace pro iPad, kterou však BBC prezentuje na poměrně zvláštním renderovaném iPadu, otázkou je proč be BBC nepoužilo současnou verzi iPadu pro ukázku aplikace…..

Dnes nejčtenější

.