Zavřít reklamu

iphone_3GDnes vyšel dlouho očekávaný a řekl bych že i vymodlený update pro iPhone 3G a vyšší na verzi iOS 4.2. Aktualizace iPhonu proběhla naprosto v pořádku. Co můžeme od updatu  na iPhone 3G očekávat? Když se to veme kolem a kolem tak z vyloženě viditelných věcí na první pohled není patrné skoro nic. Slibovaných nových SMS tónů se nedočkáme, v menu vyzvánění kdy pro iPhone 4 přibylo 17 nových vyzváněcích melodií pro SMS se na iPhone 3G nekoná žádná inovace, zůstaly pouze staré vyzváněcí melodie.

Pořád mi uniká proč Apple nepovolí možnost vlastního vyzvánění i pro SMS a hlavně proč update nepřidává SMS vyzvánění i na tento sice starší ale pořád funkční model!
Je více než možné že se jedná o snahu Applu pomalu ale jistě donutit uživatele upgradovat na iPhone 4.

Celkové zrychlení telefonu sice proběhlo, při načítání SMS se čas snížil z tří vteřin na dvě, totéž pozoruji u kalendáře a galerie s obrázky. Bohužel rychlosti jako s iPhone OS 3.1 se asi už nikdy nedočkáme.

Zamrzí také absence služby „Find my iPhone“ skrze bezplatný účet na mobileMe.

Změna fontu v apliakci poznámky je možná jak u iPhone 4 tak u iPhone 3G, bohužel je potřeba vstoupit  do menu nastavení > poznámky a zde vybrat jeden z požadovaných fontů a to: Chalkboard, Helvetica a Marker Felt. Při změně fontu se změni komplet všchny poznámky hromadně, není tedy možné nastavovat font přímo v aplikaci a mít tak každou poznámku v jiném fontu.

Sečteno a podtrženo uživatelé iPhone 3G si sice polepšili ale asi ne tak jak čekali.
Otevírám tedy diskusi pod článkem pro uživatelé 3G aby napsali své dojmy z updatu na iOS 4.2.

Dnes nejčtenější

.