Zavřít reklamu

ceskesmsRádi odesíláte SMS přes brány českých operátoru z počítače? Nechcete platit za SMS ani na svém iOS (iPhone/iPod Touch/ iPad) miláčkovi? Tak mám jeden tip. Jedná se o app České SMS z App Store. Tak to bylo trochu omáčky a nyní už k recenzi Českých SMS…

Je to velmi „jednoduchá“ app. Napíšete číslo, na které chcete SMS odeslat, České SMS si samy určí (v 99,9% správně) o kterého tuzemského operátora se jedná. Samozřejmosti je výběr z uložených kontaktů. Po napsaní zprávy už nezbývá nic jiného než tapnout na Odeslat. U starších verzi se musely ještě opisovat CAPTCHA kódy, to s verzí 2.0 bylo odbouráno. To ale není vše co České SMS nabízí. Funguje jako plnohodnotný SMS klient, vidíte odeslané SMS v konverzaci jak jste zvyklí z klasických SMS z vašeho iPhonu, komu jste SMS odeslali, můžete si přidat kontakty k oblíbeným (stejně jako v telefonu v základu) a pak dvěma tapnutíma vyberete kontakt, nemusíte složitě listovat v telefonním seznamu. V nastavení si nastavíte podpis, který se bude zobrazovat za každou odeslanou zprávou, dokonce si můžete nastavit že České SMS za každou odeslanou SMS dodá ještě přesný čas odesláni.

iphone sms
iphone sms

České SMS fungují pouze s internetovým připojením, pokud jste připojeni přes Wi-Fi tak odeslaní třeba tisícovky SMS nestojí ani korunu (pokud jste připojeni pomocí datových služeb svého operátora, platíte jen za připojení). Cena aplikace České SMS v App Store, mi připadá směšná! Posuďte sami, zda 1,59 Euro je moc. Grafické zpracování hodnotím taky na výbornou, funkčnost je takřka 100% a díky stále novým update se České SMS stále zdokonaluji. Koupě se mi už milionkrát vrátila, jsem tak trochu SMS maniak ☺. Všem doporučuji obětovat těch pár kaček a zakoupit si České SMS z App Store, určitě se vám investice vrátí.

iphone sms
iphone sms

České SMS si můžete pro iPhone/iPod touch stáhnout za cenu 1,59 Euro v Apple iTunes App Store zde.
České SMS si můžete pro iPad stáhnout za cenu 1,59 Euro v Apple iTunes App Store zde.

Dnes nejčtenější

.