Zavřít reklamu

apple cut the ropeNa tuto hru jsem narazila, když jsem projížděla v iTunes App Store. Baví mě, že se hra dá hrát po jednotlivých levelech a automaticky se ukládá, takže se to dá hrát kdykoliv, buď v čekárně u doktora nebo o přestávce ve škole, a v dalších levelech pokračovat jindy.

Logická hra svou jednoduchou grafikou zaujme spíše malé děti. Jakmile ji ale začnou hrát, po prvním kole zjistí, že nechápou o co ve hře jde a iPod odhodí. Hra má 4 boxy a v každém je 25 levelů, celkem tedy 100 levelů za cenu 0.79€. Pokud si stáhnete pouze demo verzi můžete si vyzkoušet hry ze 2 boxů a v  každé je 9 levelů.

Pro to, abyste si udělali obrázek na hru, to bohatě stačí. Zezačátku každého kola je bonbon přivázaný na provaz, který prstem přeříznete a bonbon se uvolní. Cílem hry je dostat bonbon k žabce a přitom posbírat hvězdičky. Zní to jednoduše, ale ve hře jsou různé překážky. Pro dokončení levelu stačí kuličku dostat žabce do pusy, v každém levelu jsou však 3 hvězdičky a s každou, kterou seberete, se vám zvýší skore. První změna od řezání provazů je bublina, no níž když dostanete bonbon, začne stoupat. Mezi jiné patří například ostnaté dráty nebo elektrický proud, kterým se musíte vyhýbat.

cut the rope

Jednotlivé levely nemají omezený počet životů, takže když vám hra nejde, po pár pokusech nenaskočí „game over“, ale můžete hrát jak dlouho chcete, nebo prostě přeskočit a hrál další hru. Hra není náročná, občas se pouze musíte logicky zamyslet.

Cut the rope si můžete pro iPhone/iPod touch stáhnout za cenu 0,79 Euro v Apple iTunes App Store zde.

Cut the rope si můžete pro iPad stáhnout za cenu 1,59 Euro v Apple iTunes App Store zde.

Dnes nejčtenější

.