Zavřít reklamu

lsa
Apple již tradičně svými produkty dokáže uživit velkou řadu firem a to nejen těch vývojářských. Příslušenství výrobců třetích stran odjakživa patřilo k produktům Apple, přestože sama firma vyrábí také příslušenství na své produkty. Nyní si však troufám říct, že díky Apple iPad Case již nemusíte trávit hodiny na ebay hledáním čínských alternativ obalů na iPad, však uvidíte sami, pojďte se podívat na recenzi Apple iPad Case.

iPad Case

Netradičně nezačínáme obsahem balení, přesto že se iPad Case prodává v krabičce, nenajdete v ní kormě samotného obalu nic navíc. Představte si, že máte místo iPadu v ruce dokonalé desky, elegantní desky, se stěnami jen o něco málo širší než je list papíru. Opravdu nepřeháním, desky jsou na to jak jsou pevné až neskutečně tenké. Jakmile je nasadíte na iPad, stane se z něj elegantní doplněk k vašemu ručně šitému obleku, stejně jako další gadget do batohu. Na obrázku si nedovede nikdy představit, jak dokonale iPad Case vašemu iPadu padne a hlavně, jak jej neuvěřitelně změní. Z kusu hardware s pěkným designem se stane kus elegance. Obal se k iPadu skvěle hodí, barva černého rámečku displeje iPadu je totiž stejná jako barva samotného iPad Case, což v kombinaci s naprostou pevností s jakou je v obalu zařízení umístěno defakto spojí obal a iPad do jednoho kusu. Nevnímáte žádný obal, ale pouze iPad, který se nyní mnohem lépe drží. Samotný iPad mi v ruce trošku klouzal a i přes černý rámeček okolo displeje, se mi nedržel nejlépe. V obalu se drží skutečně mnohem lépe než sám o sobě. Jedinou nevýhodou je, že se nejedná o obal, který byste chtěli každý den několikrát nasazovat a sundávat ze zařízení. iPad do něj tak tak nasoukáte, čímž je zajištěna těsnost obalu okolo celého těla, navíc jej ještě přebývajícím kusem obalu u vnitřní strany ohybu zabalíte a obal „zasoukáte“ pod iPad, nemůže nijak vypadnout. Skutečně můžete dělat cokoli a iPad vám z obalu nevypadne. Ovšem jak těžko se iPad do obalu dává, stokrát hůř se z něho dostává ven. S troškou cviku to samozřejmě zvládnete za pár desítek vteřin, ale rozhodně to není činnost která by vás bavila. Obal jsem testoval před psaním recenze zhruba 14 dní, takže nemohu říct, zda by jej neustálé oblékání na iPad poškodilo, ale to se mi zatím nezdá. iPad Case má sice otvory jak na všechny tlačítka, tak i na mikrofon, reproduktor a dock, ale právě otvor na dock konektor je vhodný pouze k zapojení samotného synchronizačního kabelu, například na iPad Keyboard Dock již v obalu iPad nezapojíte, stejně jako na klasický iPad Dock. Někteří uživatelé si stěžují na špinění obalu, k tomu sice dochází, ale ne nikterak více než u samotného displeje iPadu, navíc stačí prstem na špinavé místo trošku zatlačit a okamžitě je obal jako nový.

SONY DSC
SONY DSC

Polohy

Kromě elegance vyniká obal také možnostmi použítí, těch je díky speciální zarážce na jeho straně hned několik poloh. Stačí rozevřít obal a zapřít jednu jeho stranu do druhé. Následně může iPad stát na výšku jako například fotorámeček, stát na šířku, což je skvělé na sledování videa. Další polohou a to zřejmě tou nejzajímavější je, když položíte iPad v obalu na záda, získáte tak nakloněnou plošinu, na které se píše mnohem lépe, než když iPad leží jen tak bez obalu. Náklon virtuální klávesnice je optimální pro psaní, ale i pro veškeré další akce. Zejména pokud chcete práci ukazovat kolegovi, který sedí vedle, nemusí dávat hlavu přímo nad iPad, ale vše pohodlně vidí. Při polohách, kdy iPad stojí, jsem měl z počátku strach se stabilitou, ta je ovšem dostačující a i když drbnete do stolu, nemusíte se bát, že by spadl. Apple iPad Case je vyjímečný zejména díky možnosti použití v několika polohách

bbbbb
iPad case

Resumé

Obal musím rozhodně doporučit, chtě nechtě budete nějaký obal muset pro váš iPad koupit, Apple iPad Case je kvalita, do které se vyplatí investovat a z iPadu udělá úplně jiný, mnohem elegantnější produkt. Co se ochrany týče, nemusíte mít strach z jakéhokoli odření iPadu, navíc přední část chránící samotný displej je velmi pevná a odolná. Pokud zatlačíte opravdu silou pouze na jedno místo této části, například prstem, nemá šanci ji prohnout více jak o pár milimetrů a to při opravdu silném tahu. Stejně tak odolná je přední strana proti propíchnutí ostrým předmětem, displej je chráněn stoprocentně a je to nejsilnější stránka celého obalu. Jedinou nevýhodou tedy zůstává obtížné nasazování a sundávání obalu, které není vhodné na několikanásobné denní sundávání. Na trhu jsou stovky obalů od renomovaných firem až po ty z asijského trhu, žádný ovšem není jako iPad Case, kde opět Apple zapracoval a vytvořil prvotřídní obal pro prvotřídní produkt.

http://www.iseed.com

 


Dnes nejčtenější

.