Zavřít reklamu

Laptop_ball3
Cool Ball je kvalitní a přitom jedno z nelevnějších řešení pro chlazení vašeho MacBooku, MacBooku White nebo MacBooku Air. Aplikace je naprosto jednoduchá, stačí pouze nalepit na spodní stranu šasí MacBooku čteviři samolepících koleček. Dvě přední jsou pouze gumové, které mají za cíl zlepšit držení Macbooku na stole a zamezit jeho klouzání, navíc o nějaký ten milimetr zvednou počítač od stolu.

Druhé dva mají na jedné straně nálepu a nadruhé suchý zip, na který se následně přichycují samotné Cool Ball. Stačí tedy nalepit nálepky a na suchý zip nasadit Coll Ball, chlazení může začít!

Macbook Pro
Macbook thermo

Skutečně chladí? – ANO

Když už recenze tak pořádně, proto s teplomerem certifikovaným ČMI. Teplota okolí se pohybovala od 20,3 stupňu celsia po 20,7 stupňu celsia. MacBook Pro Unibody 15″ 2,4GHz, 4GB RAM, dosahoval na jádru teploty 55 stupňů celsia bez použití jakéhokoli chlazení. Jakmile jsem přidal Cool Ball, teplota během chvilky klesla na 49 – 50 Stupňů celsia na jádře. V tu dobu byli spuštěny aplikace Mail, Finder, Sykpe ( s běžícím hovorem), Firefox a TextEdit. Při spuštění FULL HD vide se rozdíl ještě zvýšil, ovšem i 6 stupňů při běžné práci je skutečně dost, na to že se jedná o pasivní podložku. Největší výhodou je, že pokud dete pryč stačí si Cool Ball odlepit od suchého zipu, strčit do kapsy nebo batohu a máte je tak okamžitě opět k dispozici, takže se jedná o nejmenší přenosnou podložu. Samozřejmě si řeknete, že by stačilo vypodložit MacBook čímkoli jiným, ovšem zde jde asi i o ten název, Cool Ball jsou prostě cool! Macbook je nyní navíc nakloněný tak, že naprosto změnil ergonomii psaní na klávesnici a pohled do displeje, zkrátka velikost podložek je tak akorát, aby se vám lépe pracovalo na MacBooku a přitom na stole vypadal stejně dobře jako bez podložek. Jak sami můžete vidět na fotografiích, i vedle Apple LED Cinema 24″ Display nyní vypadá lépe a displeje spolu lépe korespondují. Osoboně jsem z podložek nadčený a mohu jen doporučit jejich koupi!

Cool Ball
Thermo

MacBook Pro cool ball
Cool Ball

MacBook Pro and LED CInema
IMG_1436

CableDrop můžete nejvýhodněji zakoupit v prodejnách iBite Nitra nebo iBite.sk.

iBite.sk

Dnes nejčtenější

.