Zavřít reklamu

CabledropDnes se podíváme na CableDrop: Multi-Purpose Cable Clips, což jsou opravdu cool držáky pro všechny možné i nemožné kabely, které se vám jen tak válí na stole. Pokud stejně jako já nesnášíte všemožné kabely, valející se jen tak samovolně po stole, je CableDrop to nejlepší řešení pro vás. Stejně tak můžete například za vaším iMacem, nebo Apple LED cinemou držet kabely tak, aby nebyly naprosto vidět.

Obsah balení

CableDrop se dodává v baleních, které vždy obsahují 6 úchytek pro kabely. V balení jsou  3×2 barvy, které si můžete zvolit tak, aby se co nejlépe hodily do vašeho interieru, ať  je dřevěný a klasický, nebo velice moderní, vždy lze najít vhodnou kombinaci barev! Dropy jsou baleny v papírovém boxu, ve kterém se toho kromě výhradního práva na design moc nedozvíte, nadruhou stranu, pokud někdo nepochopí k čemu slouží, asi těžko může obsluhovat počítač :-).

Kvalita

Dropy jsou vyrobeny z velice pevné gumy, která i po několikastém použití drží stejně jako na začátku. Použít se dají i na velmi male kabely a dokonce udrží i miniaturní kabel od bílých sluchátek Apple. Když chcete kabel vyndat, stačí mírně zatáhnout a drop jej pustí, k samovolnému puštění však během testování nedošlo ani v případě použití u kabelové myši, se kterou jsem prováděl prudké pohyby. Každý drop má ze spodní strany lepící hmotu, která na rozdíl od některých běžných lepících hmot nezanechává na povrchu žádnou špínu ani mastnotu. Osobně jsem zkoušel drop 15x přilepit, nechat několik minut přilepený a následně odlepit, i po patnáctém pokusu šel drop stále odlepit a znovu přilepit jako nový! Lepící hmota navíc drží téměř na jakémkoli povrchu, ať  je to dřevěný stůl, bílý MacBook, nebo hliníkový MacBook, vždy drží pevně.

CableDrop

Resumé

CableDrop se vám možná ze začátku může zdát jako „blbost“, kterou nevyužijete, jakmile však začnete tyto držáčky kabelů používat, budete nadčeni kolik nervů si uštříte. Navíc díky kvalitnímu zpracování zjistíte, že se se skvěle hodí k designu Apple a to jak k bílému, tak novému hliníkovému.

CableDrop můžete nejvýhodněji zakoupit pouze v prodejnách iBite Nitra nebo iBite.sk, které je nabízí za cenu doporučenou výrobcem.

Untitled-3


Dnes nejčtenější

.