Zavřít reklamu

MacBook Pro i7
Kluci z iFixit.com mají „úchylku“  na rozebírání věcí. Za posledních 10 let není jediný produkt od Apple, který by nerozebrali do posledního šroubku, mezi nejnovější počiny patří rozebrání iMac 27″, iPadu a následně také nového MacBooku Pro 15″ s Intel Core i5 procesorem. Kromě výkonějšího železa se toho v novince oproti předchozí generaci příliš nezměnilo, pár novinek se však přece jen najde.

Karty pro AirPort a BLuetooth jsou umístěny na stejném místě jako u klasického MacBooku White, ovšem jejich antény jsou narozdíl od předchozí generace nebo MacBooku White, které ji měli umístěnou v plastovém logu Apple na víku, v místěch, kde se nachází mechanika Superdrive. Takže pozor na to, když budete chtít 100% signál  Wi-Fi, vyndejte DVDčko z Superdrive mechaniky :-). Další změny se dočkala základní deska, jejíž změnu si vyžádal nový procesor a zejména pak nové grafické karty. Bohužel kromě těchto hlavních změn na ničem jiném Apple nezapracoval, tedy pokud to berete tak, že se nezměnili například reproduktory, větráčky, pevný disk a další doplňky.

Hy4SAmD6KHuaQlSJ

Nedošlo tak k žádnému posunu, pouze k výraznému nárustu výkonu. Je škoda, že Apple nešel trošku více do sebe a nedal do MBP například kvalitnější větráčkyy nebo další detaily, dříve totiž byli výrobky Apple Inc. hlavně o těchto detailech a ne pouze výrazném výkonu. Za 2 roky co jsou unibody modely na trhu se rozhodně dalo najít pár chybek, které stojí za to opravit nebo poladit. Obecně se s příchodem MacBooků Pro očekávala malá revoluce například s použitím USB 3.0 nebo dalších nových technologií, kterých jsme se bohužel nedočkali.

uE5aYyJTJ3cZBNbV

Dnes nejčtenější

.