Zavřít reklamu

thpsApríl to nejsou jenom vtípky a v Activision to vědí evidentně moc dobře a připravili pro nás skvělou hru. Není to žádná jiná než legendární skateboardová hra Tony Hawk’s Pro Skater 2, tato hra se objevila v roce 2000 a stala se jednou z nejprodávanějších her vůbec. Troufám si říct, že druhý díl byl vůbec nejlepší Tony Hawk jak dějově, tak hratelnostně. Hra pro iPhone/iPod touch je dokonalý port verze pro PC. Dokonce bych si troufal říct, že jen přidali tlačítka na ovládání na displej a to je vše. Vše je dokonale převzaté. Hra nás zavede stejně jako PC verze na 13 prostředí, nabídne nám spoustu triků a možností a díky tomu nás jen tak neomrzí.

Graficky je hra na vysoké úrovni, bez chyb a chybiček;) Přijde mi, že hra i obrazově je totožná s PC verzí a díky tomu na menším displeji vypadá lépe a propracovaněji než na PC. Možná je to jen můj subjektivní názor. Zvuky jsou také stejné jako na PC a kvalitní grafickou stránku podtrhuje skate hudba jak se patří.

mzl
mzl

Ovládání

Z ovládání jsem měl ze začátku strach, ale naštěstí tlačítka na triky jsou dostatečně od sebe. Čtyř směrný ovladač nám celkem dobře vynahrazuje šipky na klávesnici. Vše je přesné a velmi rychle se na něj zvyká. Je možnost volby ovládání přes akcelerometr, ale moc nedoporučuji.

Resumé

Hra je špičkově provedené, se super zvukem a kvalitní hudbou. Nejvíce oceňuji dokonalý port PC verze a díky tomu mnoho hodin hraní. Kdybych měl hru ohodnotit bodově odnesla by si 11/10. Tuto hru doporučuji všem a to nejen fanouškům skateboardingu a nebo herního titulu THPS2.

Hru Tony Hawk’s Pro Skater 2 zakoupíte na iTunes App Store za cenu 9.99 dolarů ZDE.


Dnes nejčtenější

.