Zavřít reklamu

Tornado iconŽe iOS v sobě skrývá funkce, o kterých nemáme ani ponětí jsme si tak nějak zvykli, a tak nás ani nepřekvapí, když najednou na iPhonu narazíme na něco, co jsme ještě nikdy neviděli. Snadno se vám to pak může stát, když vycestujete do zahraničí a telefon vás například upozorní na blížící se tornádo, které může zasáhnout oblast, ve které se právě nacházíte.

Náš čtenář Michal nám zaslal snímek obrazovky iPhonu své kamarádky, která mu jej zaslala ze Spojených států, kde momentálně pobývá. Její iPhone jí totiž upozornil, že v oblasti, ve které se nachází, hrozí tornádo. Jde sice o zajímavou funkci, ale myslím si, že nikdo z nás nic podobného na iPhonu ani vidět nechce.

Původně jsem se domníval, že jde o novinku iOS 9, ale po chvilce „googlení“ jsem zjistil, že funkce je v iOS už několik let, jen na ní narazíte zřídkakdy. Informovat o ní jsem se rozhodl hlavně z toho důvodu, abyste se při cestování nedivili, co vám iPhone ukazuje a vlastně i výstrahu brali vážně, jelikož iPhone vás neupozorňuje pro nic za nic.

iOS tornado

Dnes nejčtenější

.