Zavřít reklamu

Samsung Galaxy S6Nová vlajková loď od Samsungu s označením Galaxy S7, bude představena již začátkem příštího roku a tak se množí informace o tom jak bude vypadat a taky jaké novinky bude obsahovat. Podle nejnovějších zpráv z The Wall Street Journal, bude mít Galaxy S7, stejně jako iPhone 6s, displej citlivý na tlak, který bude fungovat podobně jako technologie Applu nazvaná 3D Touch.

Nová generace smartphonů s Androidem od Samsungu, bude údajně obsahovat také vysokorychlostní USB-C, který dokáže telefon nabít za méně než 30 minut. Konkurenční telefon by měl také dostat vylepšený fotoaparát. Ve zprávě je přímo napsáno, že Galaxy S7 bude vypadat podobně jako Galaxy S6, rozdíl by však měl být právě ve fotoaparátu, který by nově neměl přečuhovat a bude tak zároveň se zadním krytem. Fotoaparát prý bude mít i tzv. Retina skener, který například rozpozná oči uživatele.

Podle The Wall Street Journal, bude prodej Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge zahájen v březnu příštího roku v USA, případně si Samsung počká na očekávanou novinku Applu iPhone 6c. Podle očekávání však Samsung představí obě novinky již v únoru na veletrhu Mobile World Congress v Barceloně. Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge, by měly konkurovat budoucímu iPhonu 7, ze kterého bude odstraněn 3,5mm jack a uvnitř se bude nacházet procesor A10, nový Intel LTE modem a celkově by měl mít tenčí tělo. Nového iPhonu 7, se však dočkáme později, přesněji v září 2016.

Galaxy S7 3D Touch

*Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.