Zavřít reklamu

icon 170576_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v obě psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete požít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch

Runtastic Push Ups
Chcete udělat 100 kliků? Je to vcelku ambiciózní plán, nicméně aplikace Runtastic Push Ups vám na této cestě zcela jistě pomůže. Tato aplikace promění váš iPhone či iPad v osobního trenéra, který vám bude nápomocný při posílení vašich svalů kdykoliv a kdekoliv a nepožaduje žádné cvičební náčiní. Přestaňte snít o pevném těle a začněte pro to něco dělat.

[appbox appstore id570180361 oldprice=“1,99€“]

ScanBee
Díky aplikaci ScanBee se z vašeho iPhonu rychle stane přenosný skener. Umožní vám naskenovat dokumenty a promění je ve vysoce kvalitní PDF soubory. Tyto PDF soubory poté můžete sdílet emailem. ScanBee vám rychle naskenuje velké množství dokumentů do jednoho PDF souboru a automaticky detekuje okraje dokumentů.

[appbox appstore id799355420 oldprice=“1,99€“]

Design360
Design360 je výkonné designové studio, které se vejde do vaší dlaně. Vytvářejte za pomocí této aplikace nádherné fotografie a přidávejte na snímky texturu, filtry či různé efekty. Pozvedněte úroveň vašich fotografií s aplikací Design360.

[appbox appstore id880073593 oldprice=“1,99€“]

iReminder
Aplikace iReminder je vytvořena pro moderní uživatele, kteří ocení její efektivitu, jednoduchost a stručnost. iReminder nabízí různé druhy seznamů (nákupní, seznam domácích prací apod.), možnost opakování notifikací a další nezbytné funkce.

[appbox appstore id899170576 oldprice=“3,99€“]

Good Calc
Good Calc se zaměřuje na ty nejzákladnější operace a obsahuje i vědeckou kalkulačku. Dále aplikace obsahuje historii provedených operací, možnost vidět aktuálně prováděné operace a především je aplikace bez reklam.

[appbox appstore id903702494 oldprice=“2,99€“]

 

Doodle Jump SpongeBob
Zaskákejte si v této naprosto úžasné hře, ale dejte si pozor – závislost na ní je opravdu velká. Příšerný Plankton a jeho banda ukradli Krabby Patty tajný recept. S Doodle Jump SpongeBob doskákejte přes Bikini Bottom a obnovte pořádek a rovnováhu v moři.

[appbox appstore id797811044 oldprice=“1,99€“]

Security Gateway
Díky aplikaci Security Gateway budou všechny vaše důležité informace a data v bezpečí. Uložte si citlivé informace do zaheslované databáze, počet databází je neomezený, takže si můžete odlišné typy souborů rozdělit. Security Gateway je jednoduchou, ale spolehlivou a především bezpečnou aplikací.

[appbox appstore id653868574 oldprice=“0,99€“]

Poetics
Vezměte jakýkoliv obrázek a napište cokoliv cítíte, jakoukoliv myšlenku, která vás napadla. Text můžete obracet a jakkoliv s ním pohybovat. Zvizualizujte vaše myšlenky a poté své výtvory můžete sdílet na Instagramu, Facebooku, SMS a jako vytištěné pohlednice.

[appbox appstore id543995959 oldprice=“1,99€“]

RecogNow
RecogNow vám umožní konvertovat obrázky na textové soubory za pomocí tří jednoduchých kroků. Poté můžete snadno sdílet textový soubor emailem nebo na sociálních sítích.

[appbox appstore id699839056 oldprice=“1,99€“]

Orgami
Orgami promění váš iPhone na krásnou tabuli plnou vašich nápadů, myšlenek a úkolů. Orgami je extrémně všestranou aplikací, umožní vám vizualizovat vaše myšlenky na pěti minimalistických tabulkách. Naplánujte si váš den, týden nebo rovnou celý měsíc. Aplikace je také výborným pomocníkem pro vytváření myšlenkových map. Plánujte, vytvářejte, pište, organizujte, přemýšlejte a nakonec vizualizujte.

[appbox appstore id877968711 oldprice=“0,99€“]

Voice Polls
Voice Polls vám poskytuje ten nejlepší možný způsob, jak vytvářet rychle a efektivně průzkumy a ankety. Okamžitě můžete zjistit, co si o určitém tématu lidé myslí. Je to bezpečné a zábavné. Aplikce je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id887543008 oldprice=“2,99€“]

apps DSCF1913

 

Dnes nejčtenější

.