Zavřít reklamu

Apple Watch Sport BandApple vybavil své Apple Story na prezentaci Apple Watch speciálním stojánkem, ve kterém je zabudovaný iPad, jenž vám v reálném čase popíše vždy tu funkci, na kterou se na Apple Watch právě díváte. Jak však tento zajímavý systém, který mohou zákazníci již více než měsíc používat funguje? Jedná se o kombinaci Apple Watch, speciálního stojánku, kabelu a iPadu mini s Retina displejem.

Asi jen málokdo se zamyslel nad tím, jak vlastně navzájem iPad a Apple Watch komunikují tak, abyste na iPadu měli vždy informace o funkci, kterou aktuálně používáte na Apple Watch. Nyní však server blogdoiphone.com přinesl informace a obrázky, které vysvětlují jak vše funguje. Apple Watch jsou zasazeny do speciálního stojánku, který jednak brání jejich krádeži, ale také ukrývá speciální lightning konektor, který je připojen k portu hodinek, který však běžní uživatelé nemají přístupný a je ukryt pod krytkou. Speciální kabel, který má na jedné straně Lightning konektor kterým je připojen do iPadu a na druhé straně tento šesti pinový konektor, spojuje hodinky a rozbočovač, do kterého vede jednak kabel z iPadu, tak i kabel s napájením.

Aplikace v iPadu pak přes tento kabel zjistí, jakou funkci hodinek právě ovládáte a podle toho ukáže na displeji iPadu aktuální informace o této aplikaci nebo funkci. Hodinky jsou tímto portem zároveň taktéž napájeny, díky čemuž vydrží celý den nabité a funkční. Kabel navíc nevede přímo z hodinek do iPadu, ale do základní desky ukryté v samotném stojánku, která spojuje iPad a hodinky, ale také přináší napájení pro obě zařízení.

Apple-Watch-Demo

Vzhledem k tomu, že má celý stojan spojující hodinky a iPad boční Lightning konektor, přes který se s největší pravděpodobností nabíjí baterie v tomto stojanu, jenž pak po celý den dokáže zásobovat energií hodinky i iPad mini. Současně s tímto popisem navíc již nyní známe zatím jedinou funkci speciálního portu, který ukrývají Apple Watch. Port je schován za zdířkou podobnou té, kterou má SIM karta u iPhone 6 a Apple o něm nijak nemluví a ani vývojáři a výrobci příslušenství jej nemají možnost využít.

applewatchdisplayunitunderneath
applewatchlightningband
displayunitusb

*Zdroj: blogdoiphone.com

Dnes nejčtenější

.