Zavřít reklamu

Výrobcovia ochranných obalov patria k prvým ľuďom mimo mimo Applu, ktorí vedia, ako vlastne bude nový iPhone vyzerať. Je totiž jasné, že Apple chce pripraviť výrobcov na budúcnosť a tak im už vopred poskytne materiály, ktoré slúžia výhradne pre interné účely. Ale ako tomu už býva, rendery sa dostali do nesprávnych rúk a my tak získavame väčší prehľad o tom, ako bude vlastne nový iPhone vyzerať. Tentoraz je treba zdôrazniť, že sa nejedná o koncepty Martina Hajka či ďalších dizajnérov, ale o skutočné, oficiálne rendery vytvorené dizajnérskym štúdiom Jonyho Iva.

Tie mimo iného odhalili rozmery zariadenia, ktoré bude o niečo väčšie, než doteraz. Tohtoročný model iPhone bude totiž vysoký 138 milimetrov a široký 67 milimetrov, čo predstavuje nárast oproti súčasnému iPhone 5s, ktoré má výšku 124 milimetrov a šírku takmer 59 milimetrov. Práve toto môžeme považovať za nezvratný dôkaz, že Apple skutočne pripravuje iPhone s väčším displejom, konkrétne so 4.7-palcovým. Apple by mal opäť stenčiť svoj iPhone a tentoraz by mala jeho tenkosť dosiahnuť úroveň 6 milimetrov, čo je o 1,6 milimetra menej, než je hrúbka iPhone 5s. Prekvapivo je telefón rovnako veľký ako nový Samsung Galaxy S5, čo môže znamenať, že iPhone nakoniec ponúkne o niečo vyšší displej. Už jedno z nových zistení vravelo o tom, že displej iPhone 6 bude mať uhlopriečku 5.1″, čo je rovnaká uhlopriečka, akú má Samsung Galaxy S5.

Zaujímavosťou je, že ani tieto rendery neprezentujú duálny LED blesk ale iba štandardný blesk, čo korešponduje s predošlými únikmi. Apple zrejme vypočul sťažnosti užívateľov, ktorí sa sťažovali práve na horšiu kvalitu fotiek pri zapnutom blesku. Rendery ďalej potvrdzujú, že nový iPhone bude zaoblený a miestami dokonca pripomína iPod touch. Takmer celá zadná strana bude pozostávať z hliníku, no bude rozdelená pásmi, pod ktorými sa ukrývajú antény. Dizajn zadnej strany však pripomína HTC One, ktoré taktiež ponúkalo celo-hliníkový zadný kryt, rozdelený na tri časti vďaka plastovým čiaram.

schema-dimensions-iphone-6-001
schema-dimensions-iphone-6-003
schema-dimensions-iphone-6-002
schema-dimensions-iphone-6-004
schema-dimensions-iphone-6-005
*Zdroj: Nowhereelse.fr

Dnes nejčtenější

.