Zavřít reklamu

Následující zpráva nepřichází zrovna vhod před Vánočním obdobím, kdy se tradičně produkty společnosti Apple stávají cílem mnoha zákazníků, kteří obdarují své příbuzné a přátele. Vzhledem k tomu, že však pochází z poměrně důvěryhodných zdrojů, uvádíme ji. Přesto však zastáváme názor, že by neměla být informace o blížící se aktualizaci produktů faktorem, proč k Vánocům nekoupit současné produkty společnosti Apple. Noviny Commercial Times dnes publikují zprávu, podle které Apple začíná s testováním iPhone 5S ve větší míře než tomu bylo doposud s tím, že by společnost chtěla začít dodávat iPhone 5s již v prvním čtvrtletí roku 2013. Stejně tak se již v prvních třech měsících nadcházejícího roku má objevit také nová verze iPadu a Apple TV.

Současně s aktualizací těchto produktů by měl Apple začátkem příštího roku představit také zcela nový produkt, který by měl být nabízen za velmi nízkou cenu. Lze tak očekávat, že Apple nabídne například levnější variantu iPhone, o které se již dlouhou dobu spekuluju. V současné době navíc prochází Apple poměrně drsnou změnou firemní politiky a tak je možné, že se nový, levnější iPhone skutečně objeví a to i navzdory tomu, že Steve Jobs nastavil ještě před svou smrtí poměrně zajímavé a funkční řešení, kdy společnost nabídla vždy předchozí generaci mobilního telefonu iPhone za velmi zajímavou cenu.

Dalším důvodem proč by měl být iPhone 5 představen již za necelých pět měsíců jsou problémy s jeho výrobou a také s cenou, na které Apple nemá až takovou marži jak by si představoval. Inženýři tak již přinesli přepracovaný návrh iPhone 5s, který by měl mít sice pro uživatele zcela stejný vzhled jako iPhone 5, ovšem jeho vnitřní konstrukce bude pozměněna.

*Zdroj: digitimes.com

Dnes nejčtenější

.