Zavřít reklamu

TunesartMajte prehlad o tom, čo vám práve hrá! Ovládajte iTunes pomocou ikony v hornej lište na Macu! TunesArt vám toto všetko ponúkne! Ponúkne vám aj všetky informácie o skladbe, ktorá práve hrá v iTunes. S touto App budete mať prehlad o základných informáciach skladby a tiež môžete používať ovládacie prvky iTunes, ako prehodenie skladby, pozastavenie/spustenie prehrávania. A to všetko bez potreby byť v iTunes okne. Práve hranú pieseň môžete hodnotiť 1 alebo 5 hviezdičkami, tak ako sme zvyknutí. Taktiež zobrazí text piesne v novom okne. S TunesArt máte rýchli prístup k playlistom, filmom, podcastom, audioknihám, … Vlastne všetkému, čo potrebujete s iTunes!

Informácie o skladbe

Pri presune kurzora myši k ikonke na hornej lište, sa vám zobrazia informácie o práve hranej skladbe. Nájdete tam všetko, čo potrebujete: názov, album, interpreta, dĺžku, hodnotenie a samozrejme Artwork. Tieto informácie sa zobrazujú, aj keď kliknete na ikonku a dostanete sa do menu aplikácie. Poteší aj to, že pri prepínaní alebo pozastavení/spustení pesničky sa vám zobrazí také to ,,okienko” ako napr. pri pridávaní a uberaní jasu, ktoré vás informuje o vykonanej akcií.

Texty a obaly skladieb

Chýba vám text alebo obal skladby z albumu? TunesArt sa o to postará! Stačí len zvoliť pri texte piesne ,,Uložiť do skladby”. Text piesne môžete pomocou TunesArt hľadať cez Google alebo Bing. Napriek slovenčine, v ktorej sa TunesArt nachádza, má problém s nájdením textu slovenských a českých skladieb. Ale pre anglické pesničky funguje skvele! V nastaveniach si môžete nastaviť aby sa Artwork práve prehrávanej skladby zobrazoval na ploche, alebo si môžete nastaviť dopĺňanie už spomínaných Artworkov.

tunesart

Nastavenia

V nastaveniach nájdete množstvo užitočných funkcií, ktoré si môžete nastaviť podla vlastnej ,,chuti”.  Nastaviť tu môžete všetko od zobrazovania obalu albumu, upozornení, textov skladby, zapínaní aplikácie pri prihlásení, … Dokonca si môžete vytvoriť vlastné klávesové skratky, ktoré vám ovládanie ešte urýchlia! Niektorí užívatelia ocenia aj možnosť prepojenia s last.fm!

Záver

Aplikácia je zadarmo, čo je fakt super. Je to jednoduchá a užitočná utillitka. Každý kto má Mac, ju určite ocení. Poteší aj slovenčina, no nepoteší neznalosť textov a artworkov slovenských a českých interpretov. Inak funguje ozaj skvele! Je to určite jedna z must have aplikácií pre Mac!

TunesArt si môžete zadarmo stiahnuť tu.

Dnes nejčtenější

.