Zavřít reklamu

vinyliPad je v současné době zařízení, které používají od hráčů, přes lékaře, studenty, managery, až po vrcholné politiky všichni, tedy téměř všichi, jedna vyjímka se přece jen najde. DJové do dnešních dní mohli jen snít o tom, jak by šlo tak velké multi-touch zařízení využít k jejich práci, až společnost Algoriddim s využitím všech novinek v iOS 4.2 změní sny v realitu, představuje aplikaci Djay for iPad! S příchodem iTunes zabil Apple CD, s příchodem Djay pro iPad zabije Apple Vinyl?

Djay

iPad je na trhu již téměř rok a přesto doposud žádná aplikace, kterou by opravdu mohl použít DJ, alespoň na nějaké osobní party není k dispozici, za to však nemohou vývojáři, ale Apple, který do iOS 3.x nedodal dostatek potřebných API pro práci se zvukem a hlavně s audio výstupem. Ovšem iOS 4.2 vše mění a přidává neskutečné množství možností pro zvuk a audio výstup, což velice rychle pochopili autoři Djay for Mac a dokázali je využít!

Mezi hlavní novinky, které lze využít díky iOS 4.2 patří:

  • Plný přístup ke knihovně iPod.
  • Multi-Tasking, díky kterému může váš mix hrát na pozadí zatím, co vy například surfujete na LsA.
  • AirPlay: můžete bezdrátově streamovat svůj mix do Apple TV nebo AirPort Express v reálném čase.
  • Plně využívá akcelerované rozšíření (SSE-like) pro vysoce kvalitní audio-zpracování a analýzu
  • Velmi nízká latence (
  • Pre-Cueing (přes mono / stereo adaptér )

iPad zvládá vše

Jak můžete vidět, Djay pro iPad analyzuje dvě zvukové stopy současně (BPM detekce, beat mřížky, atd.) iPad přitom bez problému zvládá vykreslování křivek, přehrávání a  zpracování 2 stop v reálném čase s minimální latencí, plynulé vykreslování grafiky a případné sdílení hudby přes AirPlay! Djay pro iPad převzal většinu funkcí ze své Mac verze, včetně synchronizace BPM, automixu, automatických přechodů, počtu otáček a equalizéru. Vývojáři se dokonce nebojí říct, že pro Djay aplikaci je iPAd lepší než Mac!

djay_ipad

Djay pro iPad bude k dispozici velmi rychle po vydání iOS 4.2!

Dnes nejčtenější

.