Zavřít reklamu
  • Proč si Apple dává na čas s M1X? #47463

🙂 píše:
    Do google ci icloud uctu se dostali kvuli slabym heslum jednoduchych lidi....

Placeny antivir ti mnohda oznaci za hrozbu i zcela bezny soubor, ale moc nepomuze od zavirovane flashky z vyroby. Takova kauza levnych flashek s virem uz tady byla tak pred dvema roky. Ja osobne nestrcim do sveho zarizeni flashku, ktera neni moje a moje flashky nestrcim jinam.

Stale plati ze ten "nejlepsi antivir je mezi klavesnici a zidli"...

2 restarty (neumyslne) byly v roce 2020. Jinak restart jen po par aktualizacich. Neberu hned prvni, ale par mesicu si pockam. Takze kdyz to sectu, da se rict ze jsem mel 1,5 restartu (vsech) rocne.

Taky, ale rovněž se řadě lidí/skupinám podařilo zveřejnit statisíce hesel ke konkrétním mailům. Může být jakkoliv složité. I dvoufázové ověření se dá obejít. Jsou i případy vyluxovaných bankovních účtů. Prostě co je v síti je na ráně. Jakobych tu flešku nechal ležet v počítačové učebně. Ty data musí někdo fyzicky ukrást, než se může dostat k hackování. Jsem si jistý, že naše IT ví co dělá.

Ale zpátky k tématu. Myslíte, že ty potíže mi může způsobovat virus? Nenarazili jste ani na jednu chybu z těch co jsem vypsal?

Proč si Apple dává na čas s M1X? #47467

Promin, ale ted motas nekolik veci dohromady.
    Googlu a ani Applu nikdo nic nevybral. Pokud se objevili databaze k google uctu s prihlasovacimi udaji a hesly, tak jedine diky hlouposti android uzivatelu co instaluji jakoukoliv blbost a hlavne odkudkoliv... Tohle se applu netyka.
    Dvoufazove overeni muzes obejit, ale musis mit pristup k danemu telefonu. Takze opet jedine android a to hooodne stary android.

Virus? A kde by se ti tam prosimte vzal?
    Snad nejsi tak hloupej, aby jsi kradl aplikace a nasledne to stejne zarizeni pripojoval fyzicky do firemni site 😀

Proč si Apple dává na čas s M1X? #47468

🙂 píše:
    Promin, ale ted motas nekolik veci dohromady.

Googlu a ani Applu nikdo nic nevybral. Pokud se objevili databaze k google uctu s prihlasovacimi udaji a hesly, tak jedine diky hlouposti android uzivatelu co instaluji jakoukoliv blbost a hlavne odkudkoliv... Tohle se applu netyka.

Dvoufazove overeni muzes obejit, ale musis mit pristup k danemu telefonu. Takze opet jedine android a to hooodne stary android.

Virus? A kde by se ti tam prosimte vzal?

Snad nejsi tak hloupej, aby jsi kradl aplikace a nasledne to stejne zarizeni pripojoval fyzicky do firemni site 😀

2x mi přišel mail od googlu ať si změním heslo, že bylo mezi ukradenými. Nebyl to spam. Nemám android. Z 500px mi přišel mail, že mi bylo vypnuté dvoufázové ověření aniž bych to udělal já nebo 500px. Dvěma rodinným příslušníkům se pokusili vykrást bankovní účet, jednomu úspěšně. Nebyla to jejich chyba. Nikdo nepotřeboval jejich interakci ani telefon. Tohle se prostě stává.

Opravdu nevím kde by se mi tu vzal virus. Tak proč o něm pořád mluvíte? Téma je M1 procesor a co je s mým počítačem. Né moje inteligence nebo obor.

Proč si Apple dává na čas s M1X? #47469

Jezkovy vocka, to asi nemas iPhone, ktery ti po prihlaseni sdeli ze tve heslo je mezi uniklymi a mel by jsi si ho zmenit. A ne, Applu a ani Googlu zadna hesla neunikla.
    Proste jen kontroluji databaze jiz uniklych hesel z mnoha sluzeb a pokud najdou shodu hesla, tak daji varovani uzivateli. Ono totiz v dnesni dobe neni duvod pri utoku pouzivat znacny vykon pro generovani hesel, kdyz existuji databaze se stovkama milionu takovych extra silnych kombinaci.

500px neni Google a ani Apple. Ti meli, co si pamatuji hesla v plain a unikly jim hesla VSECH uzivatelu.
    Pohadku o vykradeni bankovniho uctu a ze to nebyla chyba majitele uctu tady nezkousej, to ti nikdo nesezere 😉

Ja o zadnem viru nemluvim, k nemu jsi dosel ty sam popisem jak funguje firma a jejich zamestnanec.

Odpověď na: Proč si Apple dává na čas s M1X?

celý text

.