🙂 píše:
Do google ci icloud uctu se dostali kvuli slabym heslum jednoduchych lidi....Placeny antivir ti mnohda oznaci za hrozbu i zcela bezny soubor, ale moc nepomuze od zavirovane flashky z vyroby. Takova kauza levnych flashek s virem uz tady byla tak pred dvema roky. Ja osobne nestrcim do sveho zarizeni flashku, ktera neni moje a moje flashky nestrcim jinam.
Stale plati ze ten "nejlepsi antivir je mezi klavesnici a zidli"...
2 restarty (neumyslne) byly v roce 2020. Jinak restart jen po par aktualizacich. Neberu hned prvni, ale par mesicu si pockam. Takze kdyz to sectu, da se rict ze jsem mel 1,5 restartu (vsech) rocne.
Taky, ale rovněž se řadě lidí/skupinám podařilo zveřejnit statisíce hesel ke konkrétním mailům. Může být jakkoliv složité. I dvoufázové ověření se dá obejít. Jsou i případy vyluxovaných bankovních účtů. Prostě co je v síti je na ráně. Jakobych tu flešku nechal ležet v počítačové učebně. Ty data musí někdo fyzicky ukrást, než se může dostat k hackování. Jsem si jistý, že naše IT ví co dělá.
Ale zpátky k tématu. Myslíte, že ty potíže mi může způsobovat virus? Nenarazili jste ani na jednu chybu z těch co jsem vypsal?