Zdravím. iOS 12 mi ubralo z paměti na iP X něco málo přes 1gb. Co u vás? Taky se mi nelíbí jak překopali využití baterie. Je to nepřehledné a není vůbec poznat co vzalo baterii za jeden den nejvíc. Před tím to bylo jednoduché a srozumitelné. To co s tím vyvedli je jako v android.
-
Mně to přijde v pohodě. Nahoře máš akorát navíc graf úbytku baterie a aktivity a pod tím klasika.
mike-biker píše:
Mně to přijde v pohodě. Nahoře máš akorát navíc graf úbytku baterie a aktivity a pod tím klasika.Nepoznám ale nikde využití a pohotovost. Neukazuje to správně kolik hodin je v pohotovosti(zhasnutý displej) od posledního nabití. Před tím to ukazovalo jednoduše. Tady v iOS 12 nic. Je to maličkost, ale dost jsem to kontroloval. Tady z toho to nepoznám.
JiřinCH píše:
Když klikneš na "ZOBRAZIT AKTIVITU" tak se ti ukáže, kolik minut byla apka na obrazovce a kolik na pozadí. Stejně jako na iOS11 ne? Jen se tam dříve místo na text kliklo na obrázek.Tohle to není. V iOS 11 bylo použití a pohotovost. Ta pohotovost bylo kolik od posledního nabití. Dali tomu pěkně na prdel blbouni.