Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: AW4 os6 #12503

    zz.top píše:
    Radu nemám, ale přidám dotaz. Stává se mi, že se hodinky nechtejí probudit poklepáním na displej. Až tak na páté nebo vícero poklepání. Stává se to nepravidelně, většinou po delším nepoužívání. Je to běžné, nebo mám reklamovat? Taky se mi stává, že po probuzení displej napálí maximální jas, a až napodruhé je stlumen jak má. U hodinek za 12 se mi to moc nelíbí. Dík, ZZ.

    To probuzení displeje po poklepání se děje po aktualizaci na os6. Je to fakt hrůza. Hlavně když se chci podívat kolik je hodin a vedle mne stojí lidé. Koukají na mne a smějí se, co to mám za šunty a je mi z toho dost trapně. Podle mne to je os6 přizpůsobené už AW5 a tomu displeji co stále svítí v nižším jasu. Pro mne jsou tudíž Apple Watch nepoužitelné. Ten maximální jas po probuzení je také běžný jev. Děje se to i na Watch 3 i na Watch 4. Je to poslední dobou pěkná bída ten Apple. Absolutní nespolehlivost.

    Odpověď: iPhone 11 – škrábance na displeji #25159

    Nejnovější gorila glass by mělo být měkčí kvůli větší odolnosti proti rozbití při pádu. Aby hned neprasklo. Ale z důvodu té měkosti se velice rychle a snadno poškrábe. Je dobré tedy 11 i 11 Pro okamžitě opatřit ochranným sklem.

    Odpověď: Dotazy apple watch #12369

    RoSch píše:

    Mates_ píše:
    Ahoj,
    Tato funkce funguje pouze u běhu, teda alespoň si to myslím.
    Watch->cvičení->pozastavení běhu

    Při tomto nastavení automatické pozastavení funguje i u chůze venku (mám odzkoušeno téměř denně), takže lze předpokládat, že by to mohlo fungovat i při přerušení jízdy na kole ... po několika minutách vyskočí informace, jestli jste ukončili činnost a nabídne možnost zastavit nebo pokračovat 😉

    Používám denně na chůzi i kolo, zapnuté to mám a ještě ani jednou mne to nezastavilo. Takže to na chůzi a kolo nefunguje. Měl jsem chvilku Samsung S10+ a galaxy watch a tam to fungovalo přesně. Během tří vteřin se to zastavilo a zavibrovalo pro upozornění. Po opětovné chůzi nebo jízdě na kole se to opět do tři vteřin aktivovalo.

    Odpověď: Dotazy apple watch #12364

    adbernau píše:
    1) Lookout, Mobile Security - https://apps.apple.com/cz/app/lookout-mobile-security/id434893913 (ale jak to funguje v praxi nevím, nemám)
    2) Ne
    3) Při chůzi to jde, jinde tedy pravděpodobně taky.
    4) Delší ne, silnější ano > Nastavení > Zvuky a haptická odezva > Výrazná
    5) Netuším 😀

    Kde jde nastaví ten bod 3? Nikde to nastavit nejde a běží to dál i když deset minut stojím.

    Odpověď: iPhone 7, kondice baterie #12352

    S-works píše:
    Já jsem minulý týden zakoupil iPhone 7 256gb u Datartu za super cenu - měli to tam snad ani ne den (možná nějaký jejich kiks - každopádně cena platila) za cenu, za kterou se teď normálně prodává verze se 32gb paměti (11 990,-).
    Jelikož 256gb kapacita se už v podstatě nevyrábí, ležel jim hodně dlouho na skladě. Dorazil mi s totálně vybitou baterkou. Po nabití a aktualizaci ze starého iOS 10, který tam byl předinstalovaný, na iOS 12, mi to píše kondici baterie 100%.
    Celkem zajímavé...

    Dej tomu měsíc a budeš na 98%. Ale to je v pohodě.

    Odpověď: iPhone 7, kondice baterie #12350

    Manželka měla to samé. Nový z DATART a baterie 98%. Když jsem se díval podle IMEI kdy byl vyrobený, tak před rokem. Takže rok ležel skladem.

    Odpověď: iPhone X – kondice baterie 93% po necelých 6 měsících?! #12308

    Já mám iPhone XS tři měsíce a nabíjím dvakrát denně vždy. Baterii mám 100%. To nabíjení jednou nebo dvakrát denně je úplně normální.

    Odpověď: Tvrzené sklo pro Apple Watch #8863

    Petula píše:
    Ahoj, pokud mohu doporučit tak Panzer Glas.

    Tak snad už má vybráno za ten rok a půl co sem ten komentář psal :-))

    Odpověď: iPhone 8 – má ještě cenu kupovat? #12112

    Dommynick píše:
    Ahoj!

    Chci si koupit svůj první iPhone a nejlépe mi vychází iPhone 8 - víc jak 15 000,- už za telefon dávat nechci. Chtěl jsem se zeptat, zdali má cenu v této době iPhone 8 kupovat - myslím tím to, zdali za chvíli nevyjde nový a osmička nepůjde s cenou rapidně dolů, či i co se týče softwaru - zdali vše bude za pár let zvládat tak jak má atd.

    Za druhé by mě zajímalo, jestli v této cenové relaci nekoupím lepší Android - je několik mobilů, které vycházejí cenově o dost lépe a vybavení mají podobné.

    U telefonu mi jde také zejména o fotoaparát. Prosím tedy o Vaše zkušené názory. Doufám, že jsem to napsal vše srozumitelně.

    Díky 🙂

    Dominik

    Pokud máš zájem https://www.sbazar.cz/sterba.p/detail/75959132-iphone-8-plus-64gb-space-graynovy-23mesv-zaruce

    Odpověď: Nástupce IP6s = IP8 nebo X #10818

    Ahoj. Měl jsem oba ty telefony. Teď mám 8Plus. Vydrž baterie je u 8 lepší než u X. U X je opravdu tragická. Pokud nepotřebuješ dvojitý foťák tak osmička je pro tebe lepší volba. Teď v Alze za 14.990,-

    Odpověď: Vysoká spotřeba mobilních dat #12035

    VeverkaPetr píše:
    Nejlepší zbytečnost jako instagram a facebooku vůbec nepoužívat 😀 . Mě data opravdu netrápí , spíš mě štve baterka , ikdyž používám iPhone X během dne minimálně, tak nabíjím každý den a někdy i dvakrát denně 😀 Kde jsou ty časy kdy jsem nabíjel jednou za dva dny 🙁

    iPhone X ma nejhorší vydrž baterie ze všech iPhonů. Měl jsem ho také a ještě po spárování s Apple Watch jsem nabíjel také dvakrát denně. Teď mám XR a 8 Plus a vydrž je o 50% lepší.

    Odpověď: Vysoká spotřeba mobilních dat #12032

    Používám Instagram na iPhone pět let a nikdy mi moc dat nebral. A na pozadí už vůbec nic. To by jsi. A něm musela být deset hodin denně a dívat se na videa aby ti tolik dat sebral. Zkus ho přeinatalovat a sleduj to každý den jako má spotřebu dat.

    Odpověď: WhatsApp #12026

    Je jedině dobře,že Apple necpe tyhle sračky od Facebooku do Apple Watch.

    Odpověď: iPhone xr vs. iPhone xs #12047

    Wendullka píše:
    Ip8 plus neprojde, potrebuju xr/xs kvůli dvoum “simkam”.....
    a do září se čekat nechce no.. klasicky 😃ženská 😃😃😃😃 vsechno hned.

    petriPhone píše:
    Osobně bych počkal do září na nové 11. Přinesou už nové vylepšené foťáky. Pokud chceš ale teď větší displej než máš u iP7, tak bych vzal z bazaru za pár korun 8 Plus a pak vyčkal do září.

    Pak bych koupil na bazaru XR. Daji se koupit za 16 tisíc. Potom bych v září, říjnu koupil nový iPhone 11. U XS cena půjde dolů, tak by tě to pak trochu “žralo”. Pokud máš peněz dost, kup nové XS a pak nový iPhone 11. Proste vždy to nej 😜

    Odpověď: iPhone xr vs. iPhone xs #12042

    Osobně bych počkal do září na nové 11. Přinesou už nové vylepšené foťáky. Pokud chceš ale teď větší displej než máš u iP7, tak bych vzal z bazaru za pár korun 8 Plus a pak vyčkal do září.

.