Zavřít reklamu
  • Filmy na Apple TV4 #4003

Michal píše:
    Snadny a podrobny postup je popsan zde FILMOTÉKA PRO APPLETV SNADNO A INTELIGENTNĚ

http://michalblaha.cz/2012/05/filmoteka-pro-appletv-snadno-a-inteligentne/

To mi teda moc snadný nepřipadá. Pro začátečníka. Taky se v návodu pravděpodobně počítá s tím, že uživatel nějaké filmy už má. Ale v dnešní době není opravdu nic jednoduššího, než to streamovat přes KODI. Zvlášť když to jede i v 1080p 5.1 zvuk.

Filmy na Apple TV4 #4004

NoNick píše:
    A nebo použít VLC. bez námahy

VLC umí DTS?
    Já myslel, že jen KODI nebo Infuse. Mimochodem, ještě existuje osekaná verze KODI, která je přímo v AppStore. Jmenuje se to Mr. MC.
    Neumí to streamovat sosáč a exodus, jako plná verze KODI, ale pokud máte vlastní knihovnu na externím HDD tak je to ideální a umí to i DTS zvuk a všechno ostatní jako KODI. Včetně stahování CZ titulků při spuštění filmu atd atd. Což umí i InFuse, ale někdy to blbne.

Filmy na Apple TV4 #4005

[quote="Martynet":363ohaec][quote="NoNick":363ohaec]A nebo použít VLC. bez námahy[/quote:363ohaec] VLC umí DTS? Já myslel, že jen KODI nebo Infuse. Mimochodem, ještě existuje osekaná verze KODI, která je přímo v AppStore. Jmenuje se to Mr. MC. Neumí to streamovat sosáč a exodus, jako plná verze KODI, ale pokud máte vlastní knihovnu na externím HDD tak je to ideální a umí to i DTS zvuk a všechno ostatní jako KODI. Včetně stahování CZ titulků při spuštění filmu atd atd. Což umí i InFuse, ale někdy to blbne.[/quote:363ohaec] Nevím. Zato vím, že VLC může vyřešit problém původního tazatele

Odpověď na: Filmy na Apple TV4

celý text

.