Ahoj, vlastním už rok iPhone 6s s 16GB uložištěm a dost jsem s ním bojoval přes celý rok. Už se mi párkrát stalo, že jsem měl plno a videa se mi neukládali na iCloud, ale tzv. byly jen v telefonu a pokud jsem je smazal v telefonu, vždy mi přišla hláška, že nejsou nikde uloženy a smažou se navždy ( nebudou nikde uloženy). S tím jsem teď bojoval asi 3 týdny, ale nechal jsem to tak. Mám v telefonu cca 3100 fotek, ale právě posl. 3 týdny pokud vyjedu nahoru, tak cca 2300 z nich mi nejde načíst v plné kvalitě - fotka mi nejde stáhnout z iCloudu. Dole vpravo se mi vždy objeví vykřičník v bílém kroužku. Pokud bych chtěl tyto fotky " bez kvality" upravit, napíše mi to: Fotografii nelze stáhnout a pod tím, že došlo k neočekávané chybě. Neměl náhodou někdo stejný problém nebo neví někdo co s tím? Díky všem za jakoukoli odpověď. 🙄
-
Hard reset a overiť, či sú fotky na iCloude, potom sa dá s telefónom robiť čokoľvek, ideálne si kúpiť na iCloude miesto a fungovať s tým.
adbernau píše:
A jak máš velký iCloud?Pouze těch 5GB od začátku a nemám v tom místo. Předpokládáš, že by se situace mohla zlepšit, když si přikoupím 50GB za těch pár korun?
Díkymajdy píše:
Hard reset a overiť, či sú fotky na iCloude, potom sa dá s telefónom robiť čokoľvek, ideálne si kúpiť na iCloude miesto a fungovať s tým.Asi by to mělo být tím, že na icloudu žádné místo z těch 5GB, ovšem pořád mi nejde do hlavy, proč to má vliv na fotky, které na icloudu uložené dávno jsou a měli by se pomocí wifi nebo internetu sami vždy stáhnout do původní velikosti během chvilky.
Zkusím koupit těch 50GB za pár kaček a uvidím, díky za radu.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.