Zavřít reklamu

Apple Watch
Mnozí, kteří nemají kalifornskou firmu Apple v lásce si neuvědomují, kolik techniky, vědy, zkušeností a péče Apple vkládá do každého svého produktu. Apple nenavrhuje své produkty právě tak, jak to dělá, protože musí, ale protože to tak cítí. U nejnovějšího produktu, tedy u Apple Watch posunul Apple péči produktu na další úroveň a pokud chcete vidět, kolik dovedností, umění a vášně vložil do tohoto produktu, tak máte nyní možnost náhlednout za scénu procesní výroby Apple Watch a dozvědět se další detaily o nejnovější kategorii, do které Apple vstoupil.

Na blogu Atomic Delights zveřejnil Greg Koenig z Luma Labs rozsáhlý článek o detailech výrobního procesu Apple Watch. Koenig do detailů studoval všechna videa, která popisují a ukazují výrobní proces jablečných hodinek a snaží se to vše na blogu vysvětlit jednoduchým způsobem tak, aby to pochopil i člověk neznalý tohoto oboru.

Apple Watch - výrobní proces1

A co to v jednoduchosti znamená? Apple se věnoval hodinkám Apple Watch tak, jako se ještě nikdy předtím nevěnoval žádnému svému produktu. Alespoň, co se designu a zpracování týče. Nejedná se o iPhone na vašem zápěstí. Appel zkonstruoval své chtré hodinky tak, aby po této stránce dokázaly bezroblémově konkurovat i luxusním hodinkám, jako jsou Rolex.

Pokud vám nedělá angličtina problém, můžete strávit kousek svého večera u příjemného čtení na výše uvedeném blogu, kde si do detailů přečtete o výrobním procesu Apple Watch. Článek však nepopisuje jen samotný výrobní proces, ale celkové postavení Applu a zejména pak k Jonyho Iva k designu hodinek. Ten totiž do designu a tvorby jablečných produktů vkládá svojí duši a u nových hodinek Applu se obvzlášť snažil, což má za výsledek, že Apple může konkurovat i společnostem, které mají někdy i mnohaletou zkušenost v tomto oboru. Nemusíte být ani fanda nových Apple Watch a nemusíte ani po nich toužit a chtít si je koupit, abyste pochopili, že se Apple opravdu snažil a že své chytré hodinky dovedl k dokonalosti. Bavíme se však o čisté konstrukci hodinek a ne o systému Watch OS nebo o stylu používání a možnostech hodinek.

Apple Watch - výrobní proces2.png

*Zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.