Zavřít reklamu

Podcasty patří v dnešní době mezi velmi důležitou součást života mnohých lidí. Podcast je jakási zvuková nahrávka, která má ve většině případech sloužit ke vzdělávání posluchačů, v některých případech jsou podcasty naopak spíše legrační a určené k rozveselení. Podcasty můžete jednoduše poslouchat před spaním, v autě, anebo třeba ve škole – je jen na vás, kdy a kde se k poslouchání podcastů rozhodnete. Klasicky je nutné, abyste pro poslouchání podcastů v nativní aplikaci Podcasty byli připojeni k internetu, buď pomocí Wi-Fi anebo mobilních dat. Zatímco připojení k Wi-Fi je běžné, tak v případě dat má mnoho uživatelů nízký limit. V tomto případě, aneb v případě, že se chystáte vydat někam, kde není signál, se hodí funkce pro stažení podcastů do paměti zařízení, abyste je mohli poslouchat offline. Pokud chcete zjistit, jak na to, tak pokračujte ve čtení.

Jak na iPhone stahovat podcasty pro offline poslouchání

Pokud chcete na vašem iPhonu či iPadu stáhnout podcasty pro offline poslech, tak je postup vcelku jednoduchý. Stačí se držet těchto kroků:

  • Na vašem iOS či iPadOS zařízení otevřete nativní aplikaci Podcasty.
  • V aplikaci si poté najděte ty podcasty, které vás zajímají, a které si chcete stáhnout pro offline poslech.
  • Podcast, který si chcete stáhnout, rozklikněte.
  • Jakmile se budete nacházet v přehledu epizod podcastu, tak si napravo všimněte fialového tlačítka +.
  • Pokud na tlačítko + klepnete, tak se podcast přidá do vaší knihovny. Ikona se zároveň změní na mráček se šipkou.
  • V případě, že na ikonu mráčku se šipkou klepnete, tak dojde ke stažení epizody podcastu.
  • Postup stažení si můžete jednoduše zkontrolovat či pozastavit pomocí ikony, která se objeví.

Jakmile budete mít všechny chtěné epizody podcastů stažené, tak stačí, abyste ve spodním menu přešli do sekce Knihovna. Zde už jen stačí, abyste nahoře klepnuli na sekci Stažené epizody, kde veškeré vámi stažené epizody podcastů uvidíte a můžete si je kdykoliv a kdekoliv přehrávat offline, když nejste připojeni k internetu.

Dnes nejčtenější

.