Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Philtro – Photo Filters

Philtro je skvělá aplikace pro editaci fotografií. Vyjádřete své já za použití báječných filtrů v jednoduchém uživatelském rozhraní. S aplikací Philtro si hravě poradí i naprostí začátečníci nebo nezkušení uživatelé.

[appbox appstore id1447730422]

Filmm

Točíte videa na své iOS zařízení a neumíte se spokojit s jejich základní podobou? Aplikace Filmm vám umožní je upravit a vylepšit podle svého. Nabízí řadu efektů, filtrů a dalších nástrojů pro takřka profesionální úpravu videí.

[appbox appstore id1454542238]

Moody – Daily Journal

Aplikace Moody vám pomůže zaznamenávat, sledovat a posléze i řídit vaše nálady a myšlenky. Díky pravidelným záznamům snadno zjistíte, co ovlivňuje vaši náladu, a bude pro vás jednodušší změnit způsob myšlení a chování tak, aby vám bylo lépe.

[appbox appstore id1450661800]

Made – Story Editor & Collage

Myslíte si, že kvalitní příběhy jsou základem každého instagramového účtu? Pak by ve vašem vybavení neměla chybět aplikace Made, která nabízí 32 bezplatných šablon, různé fonty, filtry a další nástroje, které přivedou vaše instastories k dokonalosti.

[appbox appstore id1440299596]

Stickman Bike Battle

Popadněte své kolo a pusťte se do unikátního jezdecké multiplayer zážitku. Utkejte se s hráči z celého světa v základních i bonusových levelech a výzvách. Hra nabízí různé terény, postavy i kola.

[appbox appstore id1461050961]

Merge Empire

Tvořit, tvořit, tvořit a budovat – to je to, oč ve hře Merge Empire běží. Najměte co nejvíce pracovníků, spojte je a vymýšlejte novinky. Nechte svou vesnici vyrůst v ohromující impérium, kterému budete vládnout.

[appbox appstore id1452103346]

iPhone fb

Dnes nejčtenější

.