Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Security Robot
Chcete se přesvědčit, zda se skutečně můžete cítit v bezpečí? Aplikace Security Robot vám k tomu pomůže. Umožní vám po dobu 24 i více hodin pořizovat záznam vybraného místa.

[appbox appstore id576776230 oldprice=“29Kč“]

Anchor Pointer
Anchor Pointer je aplikace, která vám umožní ukládat GPS pozici a poté vás hezky pěkně dovede zpět za pomocí kompasu. Anchor Pointer vám nabízí možnost, jak lehce najít své zaparkované auto či se vrátit na hotel. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch a lze ji používat i offline.
[appbox appstore id791684332 oldprice=“59Kč“]
Wallpaper Fix – Rotate, Scale, Zoom & Fix Photos
Zvolili jste si perfektní obrázek jako tapetu na plochu svého iPhonu, ale tak nějak to stále není to pravé ořechové? Můžete si ho skvěle upravit za pomoci aplikace Wallpaper Fix, která je dnes zdarma. Aplikace umožňuje otáčení, změnu velikosti a další úpravy tapet pro váš iPhone.
[appbox appstore id1019950636 oldprice=“29Kč“]

Plotaverse
Aplikace Plotaverse přivede každou vaši fotografii k vlastnímu životu. S její pomocí můžete převyprávět příběh každého snímku zábavnou, jedinečnou formou, a sdílet ho s rodinou a přáteli. Animujte své fotografie snadno rychle.

[appbox appstore id1244669793 oldprice=“149Kč“]

Polaroid FX
Aplikace Polaroid FX vám umožní pořizovat fotografie a upravovat je do populárního Polaroid stylu. Nabízí více než 250 stylových rámečků, 35 různých fontů a více než 120 jedinečných filtrů pro stylové snímky.

[appbox appstore id1113395996 oldprice=“119Kč“]

Newton – Gravity Puzzle
V zábavné iOS hře Newton – Gravity Puzzle můžete ovládat gravitaci. Dokážete vyřešit všechny hádanky a dostat kuličku do cíle přes nejrůznější překážky? Hra vypadá zpočátku jednoduše, postupem času se ale náročnost úrovní zvyšuje – jak daleko dokážete dojít?

[appbox appstore id1232362815 oldprice=“29Kč“]

Future Ludo
Baví vás „Člověče, nezlob se“ a podobné hry? Pak vás stoprocentně bude bavit Future Ludo. Hra se odehrává ve vesmíru a její princip je velice snadno pochopitelný. Připravte se na hodiny vesmírné zábavy.

[appbox appstore id448180752 oldprice=“89Kč“]

Zero+
Zero+ je jednoduchá, ale ďábelsky návyková a ďábelsky zábavná puzzle hra pro iOS. Vaším úkolem v ní bude za pomoci záporně a kladně označených bloků vytvořit na herní ploše samé nuly.

[appbox appstore id944791433 oldprice=“29Kč“]

iOS APPS 29917

Dnes nejčtenější

.