Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

air radio tune
Vychutnejte si vaši oblíbenou hudbu na svém iPhonu, iPadu a iPodu. Aplikace air radio tune nabízí k poslechu širokou nabídku hudby, novinek i sportovních přenosů z rádiových stanic po celém světě.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“29Kč“]

KeyWi Keyboard
KeyWi je iOS klávesnice, která vám umožní zadávat text do vašeho iOS zařízení prostřednictvím klávesnice vašeho počítače. Podmínkou je, aby počítač i iOS zařízení sdílely tutéž Wi-Fi síť.

[appbox appstore id1074949950 oldprice=“59Kč“]

Blockr
Blokování obsahu je v jistém směru kontroverzní záležitostí. Někdy vám ale nic jiného, než blokovat reklamu, nezbývá. Reklamy ovlivňují načítání stránek a tím pádem i spotřebu dat. Přidejte Blockr do seznamu blokátorů obsahu a reklamy vás už nebudou obtěžovat.

[appbox appstore id1042439935 oldprice=“29Kč“]

Fonti
Fonti je jedinečná iOS klávesnice se širokou nabídkou nejrůznějších fontů. Psaní zpráv bude odteď ještě zábavnější. Nabízí fonty ze slavných her, filmů i seriálů, starobylé fonty v nejrůznějším stylu, dekorativní a další fonty. Aplikace funguje ve spojení se všemi aplikacemi pro psaní zpráv.

[appbox appstore id1261320151 oldprice=“59Kč“]

Daily Calories Counter
Díky této aplikaci můžete jednoduše zhubnout. Rychlá a relativně snadná možnost, jak počítat a zaznamenávat snědené kalorie. Nastavte si tělesnou váhu, na kterou byste rádi dosáhli a mějte tak neustálý přehled o příjmu vašich kalorií.

[appbox appstore id843815347 oldprice=“89Kč“]

BlitzKeep
BlitzKeep je jedinečná a originální hra, kde se setkává kultovní pinball s oblíbeným RPG žánrem. Zvolte si místo, na které má váš hrdina zaútočit, a nechte ho, ať splní svůj úkol do puntíku. Ubránit musíte pětici království, hra nabízí i nekonečný level.

[appbox appstore id959451404 oldprice=“89Kč“]

Montezuma Puzzle 4 Premium
Montezuma Puzzle je již čtvrtým pokračováním oblíbené puzzle hry pro iOS. Můžete se těšit na další a další výzvy, nové vzory, hudební doprovod a neomezené množství nápověd

[appbox appstore id893078635 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 5917

Dnes nejčtenější

.