Zavřít reklamu

Existují společnosti, jako je například Needle, poskytující podnikům real-time chat a chat operátory, aby spotřebitelé a uživatelé mohli okamžitě zjistit více informací o produktu, objednat zboží anebo sledovat zásilku. Apple vytvořil podobnou platformu pro zákaznický servis, která bude součástí iOS 11. Jedná se o chatovací aplikaci Business Chat pro iMessage, prostřednictvím které mohou zákazníci a firmy mezi sebou komunikovat.

Platforma umožňuje zákazníkům zakoupit si produkt, stopovat zásilku a další činnosti. Jednoduché úkoly spojené se zákaznickým servisem je možné provádět pomocí aplikace Business Chat. Apple ji integroval do vlastních aplikací, jako jsou Safari, Siri, Spotlight a Maps. Uživatelé budou moct používat Apple Pay pro provedení nákupu přes chat. A vzhledem k tomu, že jsou zprávy uloženy, mohou na ně zákazníci později odkazovat, pokud to bude nutné. Prozatím je platforma dostupná pouze vývojářům.

„Business Chat je nový způsob pro firmy, jak se spojit se zákazníky přímo v aplikaci iMessage. Pomocí Business Chatu získají vaši zákazníci odpovědi na otázky, vyřeší okamžitě problémy a kompletní transakci přes svůj iPhone, iPad i Apple Watch. Zákazník si může najít svůj obchod a zahájit konverzaci ze Safari, Maps, Spotlight a Siri,“ uvádí Apple.

business chat fb

Dnes nejčtenější

.