Zavřít reklamu

Vánoce nám opět klepají na dveře a tak vám znovu přinášíme několik aplikací, která vám pomohou naladit tu správnou vánoční náladu. Každý nyní zažívá předvánoční náladu po svém. Někdo už má dárky nakoupené od léta, prožívá teď pohodu a těší se na Štědrý den. Naopak někdo jiný šílí, nestíhá a nejraději by přeskočil na Velikonoce. Ať už vánoční situaci prožíváte jakkoliv, tak si nenechte ujít vánoční sadu aplikací, které vám přinášíme ve dnešním článku.

Vánoční přání

iTidings
Posíláte klasické vánoční přání prostřednictvím SMS zpráv? A nebaví vás každý rok vymýšlet nové a originální přání? V tom případě si stáhněte iTidings. Tato aplikace vám umožní sdílet jednoduchá a jedinečná přání prostřednictvím SMS zpráv, Facebooku, Twitteru a dalších sociálních sítích. Pokud umíte anglicky, tak si také můžete užít další funkci této aplikace – zábavné informace o Vánocích. Další zajímavou vychytávkou iTidings je možnost prozkoumat, jak se řekne ,,Veselé Vánoce!” ve více než 100 jazycích.

[appbox appstore id404480698]

ElfYourself
Další, dnes už klasickou, možností je aplikace ElfYourself. Pokud chcete své blízké potěšit a především rozesmát, tak se můžete stát hvězdou elfího tanečního videa. Stačí nahrát až 5 fotografií (svojí, vašich přátel či rodiny), vybrat si konkrétní tanec a aplikace vám vytvoří skvělé elfí video, které můžete sdílet přes email či na Facebooku.

[appbox appstore id582486077]

Starring You!
Pokud vám elfí přání už lezou krkem, tak si můžete vybrat aplikaci Starring You!, která promění vás nebo vaší rodinu a blízké na hvězdy vánočního videa. Opět stačí nahrát vybrané snímky a poté sledovat jak tančíte spolu se svými nejbližšími.

[appbox appstore id734588325]

Vánoční fotoaplikace

Santa Claus
Santa Claus Photo Booth vám umožní proměnit fotografie vás, vaší rodiny nebo přátel na Santu. Vyberte si snímek, nahoďte vánoční přeměnu a sdílejte vaše vánoční výtvory se světem prostřednictvím emailu, Facebooku, Twitteru či Instagramu.

[appbox appstore id764935420]

Santa Hats
Máte ve zvyku posílat různá přání a nechcete posílat jednoduchá SMS přání? V tom případě nesmíte opomenout Santa Hats. Tato aplikace je výbornou záležitostí a pomůže vám vytvořit ty nejlepší snímky se Santovou čepicí, vousy či dokonce se samotným Santou. Santa Hats vám nabízí 25 různých typů vánočních čepic a 15 novoročních čepiček. Buďte jedineční a vytvořte si dobře padnoucí čepici s aplikací Santa Hats.

[appbox appstore id406291200]

Ostatní vánoční aplikace

Christmas
Dostaňte se do vánoční nálady s aplikací Christmas, která vám nabízí velké množství různých tapet a pozadí pro váš iPhone a iPad. Zároveň je tato aplikace také fotoeditorem, který vám umožní vytvářet ty nejlepší vánoční fotografie. Aplikace podporuje český i slovenský jazyk.

[appbox appstore id546956304]

Christmas Wallpapers
Chtěli byste vánoční tapety, ale nechce se vám platit 4,99 €? Zkuste Christmas Wallpapers. Oslavte Vánoce se svým iOS zařízením.

[appbox appstore id397957881]

E-minus
Chtěli byste nějakou aplikaci, která vám bude odpočítávat dny do Vánoc? E-minus vám za pomocí speciálních efektů odpočítává dny prostřednictvím widgetu. Užijte si okouzlující animace a krásné fonty ve svém notifikačním centru. Aplikace není zaměřená pouze na Vánoce, odpočítávat můžete jakýkoliv speciální den.

[appbox appstore id933278113]

Appy Christmas
Začněte mluvit na Santu a poslechněte si, jak na vás zpátky mluví tak trochu směšným hlasem. Santu můžete šťouchat, bouchat a sami uvidíte jeho reakce. Pokud na druhou stranu chcete Santu rozesmát, tak ho jednoduše polechtejte. Santa si také zatančí na různé vánoční písně. Aplikace odpočítává dny, hodiny a minuty do Vánoc a mnoho dalšího. Appy Christmas je také vhodnou aplikací pro děti.

[appbox appstore id478582052]

Vánoční hry

Flight Before Christmas
Flight Before Christmas je zajímavou hrou, ve které musíte navádět saně se Santou a s jeho týmem sobů nad komíny, do kterých musíte doručit dárky. Ale nezapomeňte si dávat pozor na létající objekty, které vám neustále křižují a znesnadňují cestu.

[appbox appstore id341525600]

Rocket Hero: Christmas
Rocket Hero je zábavnou a návykovou hrou se skvělou grafikou a zvukovými efekty. Pokud chcete vyhrát, tak musíte mít opravdu dobrou mušku. Hlavním hrdinou této hry je Rocket Hero, jehož misí je zlikvidovat záporáka Torra. Vaší zbraní bude kanón, se kterým budete mířit na Torra. Pokud svého nepřítele neporazíte, tak porazí on vás.

[appbox appstore id1047552091]

iphone-christmas-fb

Dnes nejčtenější

.