Zavřít reklamu

Aplikace sociální sítě Twitter pro operační systém iOS začíná dostávat novou funkci. Ta bude jejím uživatelům zobrazovat pouze pro ně relevantní obsah. Novinku začal Twitter rozšiřovat mezi své uživatele postupně. Nové tlačítko „Tento tweet se mi nelíbí“ se začalo v oficiálním klientu Twitteru pro iOS zobrazovat teprve nedávno.

Společnost si od nové funkce slibuje zlepšení algoritmu pro filtraci příspěvků, které by uživatelé sociální sítě na své timeline viděli neradi. Pokud uživatel konkrétní příspěvek označí tlačítkem „Tento tweet se mi nelíbí,“ obdrží zpět zprávu, že tato zpětná podpora bude užita k vylepšení jeho timeline.

Web BuzzFeed kontaktoval společnost kvůli oficiálnímu prohlášení. Mluvčí společnosti jim sdělil, že nová funkce „pomáhá Twitteru lépe porozumět typům tweetů, které by uživatel na své domovské obrazovce chtěl vidět méně. Tuto informaci můžeme použít k optimalizování a zlepšení vaší budoucí zkušenosti.“ Společnost se začala snažit o zlepšení požitku ze své služby pomocí algoritmů, které zobrazují uživatelům relevantnější a zajímavější obsah, už dříve.

V minulosti byla sociální síť pravidelně naříkávána, že proti urážlivým tweetům a spamům nepodniká relevantní kroky a nereguluje obsah. Společnost tak byla v minulosti v oblasti zavádění nových funkcí velmi pomalá. To se ale v současnosti dost změnilo a Twitter se v tomto mnohem zlepšil. Nedávno tak začal přidávat dost funkcí, které jejich službu učinili uživatelům mnohem lákavější.

twitter_fb

Zdroj: iphonehacks

Dnes nejčtenější

.