Zavřít reklamu

First Hundred

Máte neustále problém vybudovat si a hlavně si zachovat zdravé, prospěšné návyky? S těžkými začátky vám může pomoci aplikace s názvem First Hundred. First Hundred se zaměřuje na pomoc při budování jednoho návyku po dobu 100 dní, což vám umožní soustředit se na své cíle. Aplikace je jednoduchá, přehledná, nabízí denní počítadlo, podporu notifikací a spoustu dalšího.

Aplikaci First Hundred stáhnete bezplatně zde.

Clipboard Manager – PastePal

PastePal je užitečná aplikace pro váš iPhone, která vám umožňuje mít kompletní kontrolu nad historií schránky. Aplikace Clipboard Manager – PastePal je multiplatformní s podporou synchronizace přes iCloud, nabízí podporu tmavého režimu, stránkování, chytré filtrování historie a spoustu dalších skvělých funkcí.

Aplikaci Clipboard Manager – PastePal stáhnete bezplatně zde.

Just Timers

Pokud vám z jakéhokoliv důvodu nevyhovují nativní časomíry a odpočty na vašem iPhonu, můžete je zkusit nahradit aplikací Just Timers. Rychle a snadno vytvářejte více pojmenovaných počítadel, stopek a intervalových časovačů, synchronizujte je napříč zařízeními a dokonce můžete používat také štítky pro seskupování časovačů. Můžete vybírat z nabídky zvukových, haptických i kritických výstrah.

Aplikaci Just Timers stáhnete bezplatně zde.

Not Boring Calculator

Aplikace Not Boring Calculator vás přesvědčí o tom, že i kalkulačka dokáže být zábavná. Jednou z největších překážek většiny aplikací kalkulaček je to, jak snadno se v nich dá udělat chyba. Pokud chybně zadáte číslo a okamžitě to nezjistíte, můžete snadno skončit se špatnou odpovědí a nikdy se to nedozvědět. Aplikace Not Boring Calculator se to snaží změnit tím, že nabízí možnost vypsání kompletní rovnice při počítání. Kromě toho si výpočty můžete vychutnat v lákavém uživatelském rozhraní, plném překvapení, 3D animací a poutavými zvuky.

Aplikaci Not Boring Calculator stáhnete bezplatně zde.

Midnight Alarm Clock

Díky aplikaci Midnight Alarm Clock se z buzení stane zábava. Midnight Alarm Clock se díky speciálním „misím“ dokáže postarat o to, abyste skutečně včas vstali z postele a už se do ní nevrátili. Kromě toho nabízí možnost třídění budíků do složek, integraci kalendáře, náhled předpovědi počasí na daný den a spoustu dalšího.

Aplikaci Midnight Alarm Clock stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.