Zavřít reklamu

Představení nových iPhonů 16 a 16 Pro se pomalu blíží a tak se absolutně nedá divit tomu, že Apple začíná pozvolna s výrobou prvních komponentů, ze kterých novinky sestaví. Jeden z nejdůležitějších pak má do hromadné výroby vstoupit již v červnu. Řeč je konkrétně o displejích. 

Podle displejového experta a zároveň analytika v jedné osobě Rosse Younga má Apple se svými dodavateli displejů, kterými je jako již tradičně převážně Samsung a LG, nasmlouváno, že v příštím měsíci se má naplno rozběhnout výroba menších modelů – tedy iPhonu 16 a 16 Pro. V červenci se pak má naplno rozběhnout i výroba modelů Plus a Pro Max, přičemž v případě Pro Max chce Apple usilovat o výrobu v co možná největším možném množství, jelikož loňská generace tohoto modelu byla hitem a dá se proto očekávat, že letošek nebude v tomto směru jiný. 

Zatímco v případě displejů se žádné velké upgrady neočekávají, řada dalších novinek a vylepšení iPhonů 16 (Pro) rozhodně potěší. Počítá se totiž například s nasazením zbrusu nového Capture tlačítka, které má sloužit pro ovládání a aktivaci fotoaparátu či kamery, navýšením RAM paměti či nasazení upgradovaného Neural Enginu pro lepší práci s umělou inteligencí. Veškeré detaily o novinkách nám nicméně Apple oficiálně sdělí až na podzim na tradiční Keynote. 

Dnes nejčtenější

.