Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

Sphaze

Pomozte RoBeepovi dostat se do středu bludiště v této relaxační průzkumné hře. Je na vás, abyste provedli tajemné roboty různými oblastmi a zároveň vyřešili arkádové hádanky. Každá oblast je jedinečná a ručně vytvořená. Hra SPHAZE je navržena tak, aby ji mohl vzít do ruky, užít si ji a dokončit každý.

  • Původní cena: 0,99$

Aplikaci Sphaze stáhnete zde.

Spinny Monster

Pomocí prstů měňte směr otáčející se příšery. Jak barevné bonbóny padají, ujistěte se, že jste na správné barevné příšerce, jinak hra končí. Hra je zábavná, barevná a doprovází ji roztomilé zvukové efekty.

  • Původní cena: 1,99$

Hru Spinny Monster stáhnete zde.

8bitWar: Netherworld

8bitWar: Netherworld je strategická hra pro iPhone, která prověří vaše strategické a taktické schopnosti. Vaším úkolem je budovat jednotky, rozmístit je na bojišti a porazit nepřátelskou armádu. Hra nabízí celkem 180 úrovní a umožňuje vám hrát nejen proti počítači, ale i proti kamarádovi na jednom zařízení nebo online.

  • Původní cena: 2,99$

Hru 8bitWar: Netherworld stáhnete zde.

Aplikace pro Mac zdarma

Clipart2000+

Clipart 2000+ pro Mac vám nabízí rozsáhlou knihovnu více než 2000 vysoce kvalitních obrázků ve formátu PNG, vektorové grafiky SVG a videí. Tyto prvky můžete využít pro ilustrace v dokumentech MS Office, Keynote, Pages a různých grafických editorech. Kolekce Clipart for Office obsahuje vše od akčních videopozadí a profesionálně upravených obrázků až po vánoční kliparty, vektorové obrázky SVG, ikony, loga a univerzální symboly. Využijete je pro prezentace, webové stránky, tiskoviny, e-knihy, newslettery, reklamu, filmové záběry, mikrofilmy, hudební videa a prakticky jakýkoli obsah.

  • Původní cena: 3,99$

Aplikaci Clipart2000+ stáhnete zde.

Mybrushes – Sketch, Paint, Design

Pokud rádi kreslíte či malujete a chtěli byste na vašich výtvorech pracovat i digitálně, tak byste rozhodně neměli promeškat dnešní akci na aplikaci Mybrushes-Sketch,Paint,Design, která je k dostání zcela zdarma. Tento nástroj nabízí notnou dávku nejrůznějších funkcí, je vybaven různými nástroji, několika štětci a samozřejmě ani nechybí režim práce s vrstvami.

  • Původní cena: 9,99$

Aplikaci Mybrushes stáhnete zde.

MP3 Music Converter – Aisee

Hledáte nástroj pro správu a konverzi hudby na vašem Macu? MP3 Music Converter od Aiseesoft je multifunkční aplikace, která toho nabízí víc, než napovídá její název. Především je to výkonný konvertor audio souborů. Zvládá převody mezi populárními formáty jako MP3, FLAC, WAV, WMA a dalšími, a to rychlostí blesku. Ať už potřebujete převést jednotlivé skladby z MP3 do jiného formátu, nebo extrahovat zvuk z videa do MP3 (například z staženého YouTube videa), MP3 Music Converter si s tím poradí. Program ale umí víc než jen konvertovat. Máte například také možnost editovat délku skladeb, což se hodí třeba při tvorbě vlastních vyzváněcích melodií pro iPhone. MP3 Music Converter je kompatibilní s iTunes a širokou škálou zařízení, od telefonů iPhone a Android po tablety a klasické MP3 přehrávače. Díky tomu budete mít svou hudební knihovnu vždy ve správném formátu a po ruce.

  • Původní cena: 9,99$

Aplikaci MP3 Music Converter – Aisee stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.