Zavřít reklamu

Na displej nové generace iPadů Pro se bude radost dívat, natož na něm pracovat. Vyplývá to alespoň z informací velmi dobře informovaného analytika a zároveň displejového experta v jedné osobě ve formě Rosse Younga. Ten přišel nedávno s tím, že displeje, které Apple v nové generaci iPadů Pro použije, budou suverénně nejlepšími OLED panely na trhu. 

Podle Younga Apple na displejích nových iPadů Pro nešetřil v žádném směru. Má se jednat o ty nejlepší LTPO OLED panely, které v současnosti lze vyrobit a to po všech směrech. Mají být velmi tenké, nabízet 120Hz obnovovací frekvenci a zároveň ultratenkou konstrukci a nízkou hmotnost, díky čemuž budou moci být iPady lehké a tenké. Samozřejmostí je zde pak velmi vysoký jas, skvělé rozlišení i kontrast a nízká energetická náročnost, díky které by měly nové iPady Pro nabídnout vyjma skvělých zobrazovacích schopností taktéž nepřekonatelnou výdrž baterie. 

Nové iPady Pro představí Apple spolu s novou generací Apple Pencil už příští úterý 7. května na Keynote, která se bude netradičně konat už od 16:00 našeho času. Zda se na ní dočkáme i dalších zajímavých překvapení, které se doposud podařily kalifornskému gigantovi ututlat je sice v tuto chvíli nejasné, nicméně i kdyby ne, chystané iPady Pro se spolu s Apple Pencil 3 jeví natolik zajímavě, že by na Keynote bohatě stačily. 

Dnes nejčtenější

.