Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je pro vás televize středobodem domácnosti? Není divu. Vždyť právě u televizí relaxujeme u našich oblíbených filmů a seriálů, fandíme při sledování sportovních událostí, posloucháme přes ně hudbu, konzumujeme zprávy z domova či ze světa či je zkrátka jen pouštíme coby podkres domácího prostředí. Zkrátka a dobře, mít doma kvalitní televizi je v dnešní době naprostý základ. A díky nynější skvělé akci na DATARTu se právě k super televizím dostanete opravdu výhodně. 

Více informací o akci na TV na DATARTu naleznete zde

Ať už jste sportovní fanoušci, kteří se nemohou dočkat hokejového mistrovství světa, fotbalového mistrovství Evropy či třeba letní olympiády, mohlo by vás potěšit, že při koupi jakékoliv televize na DATARTu nyní dostanete IPTV SledovaniTV na 4 měsíce zdarma. To však není ani zdaleka vše. Pokud se rozhodnete koupit k vaší televizi soundbar téže značky a posunout tak její zvukový výstup na novou úroveň, dostanete na něj od DATARTu slevu krásných 20 %. Na ostatní soudbary je pak sleva 15 %, takže lze bez problému vybírat i z těch. Když k tomu navíc přičteme DOPRAVART zdarma či splátky bez navýšení, máme tu akci, která při výběru nové televize rozhodně potěší.

A pozor. Je-li vaším favoritem televize Hisense, můžete se jejím nákupem zapojit o lístky na fotbalové EURO 2024! Fanoušci fotbalu si tedy přijdou v tomto směru opravdu na své – vždyť se bude jednat o svátek tohoto sportu, u kterého nesmíte chybět. Pokud je pak pro vás lákavější televize Philips Ambilight TV, získáte zpětný bonus na soundbar ve výši úhlopříčky TV v palcích, díky čemuž taktéž ušetříte nemalé peníze. Je tedy rozhodně z čeho vybírat a nad čím přemýšlet.

Slevy na TV na DATARTu naleznete zde 

Dnes nejčtenější

.