Zavřít reklamu

Aplikace zdarma pro iPhone

DayCircle

DayCircle je minimalistická aplikace kalendáře s odvážným designem. Zvolte si, zda chcete odpočítávat důležité události směrem dolů nebo nahoru. Přejeďte prstem tam a zpět a vychutnejte si roztomilé animace se 14 různými motivy, ze kterých si můžete vybrat.

  • Původní cena: 1,99 $

Aplikaci DayCircle stáhnete zde.

gTasks for Google Tasks

Aplikace gTasks nabízí možnost synchronizace a spolupráce vašeho iPadu a iPhonu pro ještě lepší práci s platformou Google Tasks. Stačí se jen přihlásit k účtu Google prostřednictvím gTasks. Vaše seznamy úkolů se automaticky naplní a vyfiltrují a vy je budete moci spravovat online i offline. Aplikace také umožňuje vytvářet úkoly a dílčí úkoly, přidávat připomenutí na základě polohy, nastavovat opakující se úkoly, sdílet úkoly, zobrazovat události v kalendáři a dokonce přistupovat k úkolům prostřednictvím widgetu Dnes.

  • Původní cena: 19,99 $

Aplikaci gTasks for Google Tasks stáhnete zde.

Palette Hunt

Palette Hunt je přenosná ruční barevná laboratoř. Získejte barvy z libovolné fotografie a vytvořte si vlastní jedinečné palety. Najděte a zachyťte barvy, které můžete použít v budoucích projektech a snahách. Aplikace umožňuje ukládat obrázky vašich palet spolu se zdrojem pro vaši potřebu.

  • Původní cena: 1,99 $

Aplikaci Palette Hunt stáhnete zde.

Aplikace a hry zdarma pro Mac

Initiater

Initiater je snadno použitelná aplikace pro macOS s pokročilou technologií OCR (Optical Character Recognition), která rozpozná jakýkoli text na obrazovce vašeho počítače, i když není přímo editovatelný. Navíc dokáže převést grafické soubory na editovatelný text. Stačí vybrat požadovanou oblast obrazovky obsahující text a aplikace ji rozpozná. Initiater skvěle funguje s obrázky, naskenovanými dokumenty a dokonce i videy.

  • Původní cena: 0,99 $

Aplikaci Initiater stáhnete zde.

Super Eraser Pro

Super Eraser Pro je pokročilý software pro úpravu fotografií, který vám pomůže zbavit se nežádoucích prvků, zvětšit obrázek beze ztráty kvality, odstranit šum a mlhu. Ať už chcete magicky zvětšit fotku, nebo ji zbavit rušivých elementů jako jsou vodoznaky, datumy, lidé, budovy a podobně, Super Eraser Pro to zvládne bez ovlivnění důležitého obsahu. Tajemství spočívá v revolučním algoritmu pro obnovu obrazu. Super Eraser Pro ovlivňuje pouze pixely v oblastech mimo klíčový obsah fotografie, a to bez ztráty kvality. Díky tomu dosáhnete lepších, přirozenějších a ohromujících výsledků než s jakýmkoli jiným nástrojem.

  • Původní cena: 9,99 $

Aplikaci Super Eraser Pro stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.