Zavřít reklamu

Slickdeals.com lze nejsnadněji popsat jako americkou verzi Slevomatu, ovšem s tím rozdílem, že zde lidé mohou nakupovat opravdu cokoli a právě proto má miliony zákazníků. Společnost Slickdeals často zveřejňuje velmi zajímavé statistiky, které porovnávají například uživatele jednotlivých platforem a právě z jedné takové vyplývá, že uživatelé iPhonů mají výrazně vyšší příjem než uživatelé Androidu.

Podle dat společnosti Slickdeals.com vydělává průměrný uživatel iPhone ročně 53 251$, zatímco uživatel Androidu pouze 37 040$. Nutno podotknout, že i když se to může zdát jako výrazně nadprůměrný plat pro ČR, v USA se jedná o opravdu nízký výdělek. Průměrný plat v USA je totiž 59 428$ ročně s tím, že je potřeba si uvědomit, že například Hot Dog pořídíte v Santa Cruz v Kalifornii za 12$. Uživatelé Androidu tedy mají výrazně nižší příjem než uživatelé iPhone. Průměrná cena za iPhone který uživatelé používají je 799$, zatímco průměrná cena smartphonu s Androidem je 286$.

Galaxy S24 Ultra iPhone 15 Pro 32

Uživatelé iPhone tráví na svém telefonu denně 4 hodiny a 54 minut, během kterých průměrně odešlou 58 zpráv a pořídí 12 selfie každý den. Uživatelé Androidu pak tráví na telefonu 3 hodiny a 42 minut, napíší 26 zpráv a pořídí 7 selfie za den. Pamatujte na to, že data se týkají amerického trhu a v jiných zemích to může být jinak.

Dnes nejčtenější

.