Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Máte-li rádi slevy nejen na Apple produkty, zbystřete. Slovenský iStores si totiž na tento víkend – konkrétně pak pátek 19. března až neděli 21. března – připravil svou oblíbenou slevovou akci Rozjařený víkend, kterou si můžete pamatovat i z předešlých let. A i tentokrát je rozhodně o co stát! Apple produkty, ale i spoustu příslušenství k nim lze totiž v rámci akce nakoupit s parádními slevami a to jak na prodejnách, tak i na eshopu iStores. 

rozjareny-vikend-Q324-PR-Big

A co že si pro vás iStores tentokrát přichystal konkrétně? Co byste řekli například na iPhone už od 399 € s tím, že nejnovější iPhone 15 lze získat už od 799 €? Neméně lákavě ale vypadají třeba i Apple Watch od 229 €, AirPods od 99 €, MacBooky Air od 899 € či iPady od 349 €. Co se pak týče příslušenství, zlevní například AirTagy, sluchátka a reproduktory JBL, Bang a Olufsen, nabíječky Zens a mnoho dalšího. Zkrátka a dobře, je o co stát. 

ikona-rozjareny-vikend-2024

Jen slevami však iStores neoslní. Skvělé je totiž i to, že při nákupu nad 50 € máte dopravu zcela zdarma či to, že u něj můžete nakoupit bez problému i na splátky, popřípadě mu prodat vaší starou elektroniku a tím snížit cenu té nové. Zkrátka a dobře, je rozhodně o co stát. Pokud máte tedy na nějaký ten Apple produkt či příslušenství k němu zálusk, nyní je ideální chvíle k nákupu. 

Veškeré slevy na iStores v rámci rozjařeného víkendu naleznete zde

Dnes nejčtenější

.