Zavřít reklamu

YIIK Nameless Psychosis

Vyzkoušejte si ukázku hry YIIK. Překročte hranice příběhu Alexe Egglestona a staňte se postavou Nameless Child, mladou dívkou, která byla vystrčena ze záhadné věže. Proveďte ji surrealistickou dimenzí, kde musí najít způsob, jak zachránit Hodného i Zlého bratra.

Where Safety Ends *R*

Co je potřeba k tomu, abyste byli v bezpečí? Možná je to o člověku, který vás přijde zachránit, ať se děje cokoli. Nebo to možná souvisí s místem, které znáte zevnitř i zvenčí. Nebo možná (jen možná) stačí místnost bez vchodu plná cizích lidí.

1000 Cuts: Jomaku

1000 Cuts: Jomaku je 60-90minutová ukázka hry One-Thousand Cuts s krátkým tutoriálem, spoustou průzkumu (více než tucet skrytých koček, které lze pohladit, nepovinný boss, bonusové kapky, tři alternativní video režimy), odemykatelnými vylepšeními, třífázovým závěrečným bossem a několika konci podle toho, jakou morální cestu si vyberete. Užijte si ochutnávku a na jejím základě se sami rozhodněte, zda plná hra stojí za to.

Bond Blues

Christopher nastoupil do nové práce jako asistent – jiní by možná řekli vymahač – pro ručitele kaucí v Burlingtonu ve Vermontu. Bude na něj působit jemněji, nebo důrazněji? Když si začne všímat věcí, které přesahují jeho platové zařazení, jak to dopadne?

100 Ninja Cats

Zapojte se do extrémně roztomilého dobrodružství v kouzelných lokacích plných koček. Prozkoumejte ručně kreslená umělecká díla, kochejte se ninja tematikou a vydejte se na výpravu za stovkou roztomilých kočiček, ukrytými v celé hře. Dokážete je najít všechny?

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.