Zavřít reklamu

Aplikace zdarma pro iPhone

HabitDone

HabitDone je aplikace pro sledování návyků, která vás bude motivovat, abyste konečně dosáhli svých cílů. Začněte budovat zdravější návyky, které můžete přidat do svého každodenního života. Aplikace sleduje váš pokrok a poskytuje podrobnou analýzu dat, abyste viděli, jak se vám daří, a zařídit se podle toho.

  • Původní cena: 9,99 $

Aplikaci HabitDone stáhnete zde.

Clumsy Bomb

Ve hře s názvem Clumsy Bomb bude vaším úkolem klepat na malou bombu, která se ráda odráží, aby přežila co nejdéle. Čím rychleji klepnete, tím výš se dostanete. Dávejte pozor, abyste při odrážení sem a tam nenarazili do bodců.

  • Původní cena: 1,99 $

Hru Clumsy Bomb stáhnete zde.

Sublimation Designer

Tato designérská aplikace vám poskytne všechny nástroje, které potřebujete k vytváření vlastních návrhů. Na kelímky, trička, hrnky na kávu a další malá plátna můžete umístit svá vlastní umělecká díla. Ať už chcete vytvořit vlastní značku, nebo se jen trochu pobavit, Sublimation Design vám to umožní.

  • Původní cena: 9,99 $

Aplikaci Sublimation Designer stáhnete zde.

Aplikace zdarma pro Mac

CursorRipple

CursorRipple je jednoduchá aplikace pro macOS, která přehraje vlnění (ripple efekt) pokaždé, když kliknete levým tlačítkem myši. Můžete ji kdykoliv zapnout nebo vypnout pomocí ikony v liště. Také si můžete přizpůsobit barvu a velikost kruhu.

  • Původní cena: 0,99 $

Aplikaci CursorRipple stáhnete zde.

You Record Pro

Hledáte nezničitelnou aplikaci pro nahrávání zvuku ať už jste spisovatel, novinář, historik, student, IT odborník nebo dokonce tajný agent? You Record Pro je uživatelsky přívětivá a spolehlivá aplikace pro Mac s podporou vysoce kvalitního komprimovaného formátu AAC.M4A a bezztrátového Linear PCM.CAF (nejbezpečnějšího 64bitového formátu Apple Core Audio).

  • Původní cena: 11 $

Aplikaci You Record Pro stáhnete zde.

Calmus Remote

Calmus Remote je aplikace pro Mac, která využívá umělou inteligenci ke skládání originální hudby bez licenčních poplatků. Můžete ji použít pro tvorbu hudby k filmům, televizním pořadům, hrám nebo dokonce pro osobní projekty. Umělá inteligence vám v této aplikaci dokáže vytvořit originální hudební skladby na základě vašich požadavků a royalty-free hudbu, kterou můžete volně používat.

Calmus Remote
  • Původní cena: 9,99 $

Aplikaci Calmus Remote stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.