Zavřít reklamu

Aplikace pro iPhone zdarma

Skincare Routine: Basic Beauty

Aplikace Basic Beauty vám umožní uspořádat si kosmetický plán podle vašich individuálních potřeb. Vytvořte si kosmetický program, který můžete praktikovat a dodržovat. Skincare Routine: Basic Beauty vám pomůže lépe poznat vaši pleť a zjistit, které produkty a postupy péče o pleť jsou pro vás nejvhodnější.

  • Původní cena: 12,99 $

Aplikaci Skincare Routine stáhnete zde.

All in One Memo

Tato šikovná aplikace pro psaní poznámek umožňuje zaznamenávat hlasové poznámky a myšlenky na cestách. Můžete si také ukládat obrázky, videa, úkoly a místa jako připomenutí nebo jen jako způsob, jak si zapsat poznámky či nápady. Příjemným bonusem je přehledné, dobře vypadající uživatelské rozhraní.

  • Původní cena: 0,99 $

Aplikaci All in One Memo stáhnete zde.

One Hit

V této hře je pouze jeden cíl, trefit se do rotujícího terče. Háček je v tom – ostatně jak název aplikace naznačuje – že máte pouze jednu střelu. Pokud se netrefíte, hra končí. Koncept je jednoduchý, ale neuvěřitelně návykový. Zjistěte, zda máte na to, abyste překonali své nejvyšší skóre. Dokonce můžete vyzvat své přátele na zápas prostřednictvím platformy Game Center.

  • Původní cena: 2,99 $

Hru One Hit stáhnete zde.

Learn German Vocabulary with Memorize

Memorize obsahuje více než 5 000 běžně používaných německých slovíček. Aplikace využívá umělou inteligenci, která na základě analýzy vašeho pokroku vybírá slovíčka, která se potřebujete naučit. Aplikace začne s několika kartičkami a pomalu přidává další, jak si je budete pamatovat. Ke každé flashkartě je k dispozici zvuk, takže si můžete procvičovat poslech a správnou výslovnost.

  • Původní cena: 6,99 $

Aplikaci Learn German Vocabulary stáhnete zde. 

Aplikace pro Mac zdarma

Tipard All Music Converter

All Music Converter coby užitečná aplikace pro konverzi zvuku dokáže převést jakýkoli zvukový soubor, například MP3, M4A, WMA, WAV, AIFF, AAC, FLAC, OGG a Apple Lossless (ALAC) a řadu dalších. Audio Convert také dokáže extrahovat hudbu/audio z jakýchkoli videí, včetně MP4. Kromě toho funguje také jako Music Converter to iTunes/iPod, bezplatný střihač a editor zvuku, který má bleskový proces a nulovou ztrátu kvality zvukových souborů.

  • Původní cena 14,99 $

Aplikaci Tipard All Music Converter stáhnete zde.

Hero of the Kingdom III

Váš strýc Brent z vás vychoval zkušeného lovce. Osud vám však přisoudil jinou cestu než poklidný život ve vesnici. Probudilo se prastaré zlo, které rozvrátilo celé království. Temné příšery vylézají z děr a lidé umírají pod padajícími horami. Zůstali jste sami, abyste čelili velkému zlu. Musíte se vydat na dlouhou cestu čtyřmi údolími a zachránit království na pokraji zkázy. Vaše odvaha a schopnosti z vás vykouzlí nového hrdinu království.

  • Původní cena: 8,99 $

Hru Hero of the Kingdom III stáhnete zde.

HEIC Image Batch Converter

HEIC Image Batch Converter je jednoduchý, ale výkonný nástroj pro hromadnou konverzi obrázků ve formátu HEIC (HEIF) do formátů JPEG, JPEG2000, PNG, BMP, TIFF, GIF a PDF. Aplikace umožňuje převést vaše HEIC obrázky do celé řady populárních formátů. Ať už potřebujete JPEG pro fotografie s kompresním nastavením, PNG pro grafiku s průhledností, BMP pro bezztrátové uložení, nebo třeba PDF pro více obrázků v jednom souboru, HEIC Image Batch Converter to zvládne. Díky multi-threadingu dokáže aplikace využít naplno výkon vašeho počítače a výrazně zrychlit konverzi. Množství souborů tak zvládnete převést během okamžiku.

  • Původní cena: 10 $

Aplikaci HEIC Image Batch Converter stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.