Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Zdá se, že zima je již definitivně za námi a o slovo se tak již začíná čím dál tím více hlásit jaro. Ostatně, poměrně vysoké venkovní teploty tomu spolu se slunečnými dny docela nasvědčují. Proč si tedy jaro nezpříjemnit pilotováním parádního dronu, který vám navíc umožní zachytit vaše okolí s maximální mírou detailů a jehož řízení je zároveň díky asistenčním systémům jednoduché a bezpečné? Přesně takové jsou DJI Mini 3 a Air 3, které lze nyní sehnat na DATARTu v obří slevové akci. Uvažujete-li tedy nyní nad pořízením dronu, lepší příležitost tu nebyla.

Drony DJI v akci na DATARTu naleznete zde

Fascinují vás výšky, chcete objevovat svět z ptačí perspektivy a pořizovat výjimečné fotografie a videa? Splňte si své sny a využijte jedinečné akce na drony DJI Mini 3 a Air 3, které nyní koupíte za skvělou cenu.

Malé rozměry, ale velké schopnosti. Dron DJI Mini 3 je dokonalý dron pro začínající nadšence, ale i pro zkušené piloty. Kromě toho, že se řadí do váhové kategorie 249 g, takže jej spokojeně můžete vložit do kapsy a vyrazit na cesty, ulétá si výsostně na focení a natáčení špičkových videí a fotografií. Ve vzduchu vydrží až 38 minut a nabízí velké množství kreativních režimů. A to nejlepší? Že tento model nyní seženete i v setech s příslušenstvím až o parádních 22 % levněji. Není tedy moc nad čím váhat.

Svou speciální kreativní leteckou linku si můžete založit také s dronem DJI Air 3 (RC-N2), který má dvě 48Mpx kamery a vydrží ve vzduchu až 46 minut s přenosem videa na vzdálenost až 20 km, takže budete mít dostatek času na to, abyste si kdykoli zalétli do oblak pro výjimečné záběry top kvality. Duální systém kamer navíc nabízí až 3× zoom, který se postará o zachycení vzdáleného objektu v ostrém detailu. Bezpečnost letu pořídí systém detekce překážek APAS 5.0 a volnost zase množství kreativních režimů. V tomto případě srazil DATART ceny až o 10 %, což je taktéž velmi příjemné.

Akce platí do 31. 3. 2024, nebo do odvolání a platí i pro VIP zákazníky. Sleva je přímo promítnuta do ceny produktu.

Drony DJI s velkou slevou na DATARTu naleznete zde

Dnes nejčtenější

.