Zavřít reklamu

Společnost Apple v průběhu tohoto týdne obohatila svůj oficiální web o novou stránku. Jedná se o obsáhlou stránku podpory, na které uživatelé naleznout informace a dokumenty, související s jednotlivými Apple produkty. V seznamu produktů nechybí kromě počítačů, hodinek, tabletů a chytrých telefonů samozřejmě ani Apple TV či AirPody.

Zmíněná stránka se nachází na webu Apple v sekci dokumentací a v češtině nese název Manuály, specifikace a soubory ke stažení. Nejnovější přírůstek do produktového portfolia společnosti Apple – headset Vision Pro – v české verzi zmíněné dokumentační stránky chybí. Stránka má velmi jednoduchý vzhled, kliknutím na jednotlivé ikonky se návštěvník dostane do příslušných kategorií, ve kterých si může například přečíst, jak identifikovat jednotlivé produkty.

Zatímco u některých produktů návštěvníci naleznou pouze uživatelskou příručku nebo specifikace, u jiných se nachází také příručky pro opravu. Nechybí ani přehled operačních systémů a spoustu dalších užitečných materiálů a informací. Pokud se vám stránka zdá povědomá, je to proto, že některé z těchto informací se dříve nacházely na samostatných stránkách webu společnosti Apple a nyní byly sloučeny na jedno místo, aby k nim byl pohodlný přístup. Na stránce je také vyhledávací nástroj, který na základě zadaných klíčových slov poskytuje odkazy na dokumenty podpory a další relevantní informace.

Stránku si můžete prohlédnout zde

Dnes nejčtenější

.