Zavřít reklamu

Jak vytvořit individuální obrazovku pro kontakty na iPhonu? Pokud máte iPhone s operačním systémem iOS 17 nebo novějším, můžete si jak pro vás, tak i pro osoby ve vašich kontaktech relativně snadno a rychle vytvořit takzvanou pohlednici kontaktu. Jak na to a co to vlastně je pohlednice kontaktu?

Pohlednice kontaktu je vlastně obrazovka, která se na iPhonu s iOS 17 nebo novějším zobrazí ve chvíli, kdy dotyčná osoba volá. Pohlednice kontaktu v iOS 17 je skvělý způsob, jak se odlišit a dát vašim kontaktům vědět, že vám na nich záleží. Místo nudné obrazovky si můžete vybrat z široké nabídky šablon a motivů, nebo si navrhnout vlastní originální pohlednici.

Jak vytvořit pohlednici kontaktu na iPhonu

Pokud chcete vytvořit pohlednici kontaktu na iPhonu, postupujte podle následujícího návodu.

  • Na iPhonu spusťte Kontakty.
  • Pokud chcete vytvořit pohlednici kontaktu pro sebe, klepněte na Moje vizitka. Pokud pro někoho jiného, klepněte na jeho jméno.
  • V pravém horním rohu obrazovky klepněte na Upravit.
  • Pod profilovou fotkou klepněte na Přidat fotku (pokud si dotyčný vytvořil vlastní pohlednici kontaktu, namísto Přidat fotku se vám zobrazí tlačítko Upravit).
  • Ve spodní části displeje vyberte fotku, Memoji nebo Monogram.
  • Upravte jednotlivé náležitosti pohlednice kontaktu.

Jakmile budete s úpravami spokojeni, klepněte na Hotovo v pravém horním rohu. Prohlédněte si ještě jednou finální náhled pohlednice, a pokud vám vyhovuje, klepněte na Pokračovat. Vše ve finále uložíte klepnutím na Hotovo v pravém horním rohu.

Dnes nejčtenější

.