Zavřít reklamu

Wonka

Film vypráví úžasný příběh o tom, jak se z největšího vynálezce, kouzelníka a čokolatiéra na světě stal oblíbený Willy Wonka.

Interstellar

Když se náš čas na Zemi začne chýlit ke konci, je skupina výzkumníků pověřena nejdůležitějším posláním v dějinách lidstva – musí se vydat mimo naši sluneční soustavu a pokusit se najít pro lidské pokolení planetu, na které bude moci žít.

Tenet

Protagonistovou nejmocnější zbraní je jediné slovo, tenet. V temném podsvětí mezinárodní špionáže bojuje o záchranu celého světa. Vydává se na extrémně komplikovanou misi, která se bude odehrávat mimo reálný čas.

Počátek

Tento akční sci-fi film o zloději, který dokáže vstupovat lidem do jejich snů, vás dostane. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) nekrade věci, ale nápady. A ve světě, kde každý špehuje každého, je právě on tou nejmocnější zbraní.

Dunkerk

Film zachycuje hrdinnou evakuaci spojeneckých vojáků Britského impéria a Francie z pláží obklíčených německým vojskem u francouzského města Dunkerk. Evakuace probíhala mezi 26. květnem a 4. červnem roku 1940.

Železná lady

Držitelka dvou Oscarů, Meryl Streep, tentokrát ztvárnila bývalou předsedkyni vlády Velké Británie, Margaret Thatcher. Jakou cenu zaplatila za to, že byla nejmocnější ženou království?

Philomena

Philomena v 50. letech v Irsku jako náctiletá otěhotněla a byla poslána do kláštera pro „padlé ženy“. Dítě jí bylo násilím odebráno jeptiškami a posláno k adopci do Ameriky. Philomena strávila 50 let jeho marným hledáním.

Dnes nejčtenější

.