Zavřít reklamu

App Icons & Homescreen Themes

App Icons & Homescreen Themes je aplikace, kde si můžete navrhnout vlastní domovskou obrazovku podle svých představ a změnit design ikon aplikací pomocí jedinečných šablon. Můžete si vybrat mezi balíčky ikon, tapetami a motivy. Aplikace nabízí spoustu nástrojů pro přizpůsobení plochy i uzamčené obrazovky vašeho jablečného smartphonu.

Aplikaci App Icons & Homescreen Themes stáhnete bezplatně zde.

 

Calculator+
Aplikace Calculator+ je dokonalý matematický nástroj se vším, co potřebujete k základním výpočtům, plnění domácích úkolů, studiu na zkoušky a dokonce i ke správě výdajů. Snadno se používá a pyšní se intuitivním designem. Aplikace nabízí možnost celé řady nejrůznějších výpočtů, umí si poradit i se zlomky nebo třeba převodem měn.

Aplikaci Calculator+ stáhnete bezplatně zde.

Debit & Credit

Pokud hledáte aplikaci pro osobní finance, která je pohodlná, snadno se používá a zároveň má dostatek funkcí, můžete vyzkoušet nástroj s názvem Credit & Debit. Aplikace nabízí podporu gest, možnost záznamu výdajů i příjmů, plánování transakcí, vytvoření rozpočtů a spoustu dalšího.

Aplikaci Debit & Credit stáhnete bezplatně zde.

Elytra

Elytra je chytrá RSS čtečka pro iPhone, která se zaměřuje na bezpečnost a soukromí. Nabízí elegantní a intuitivní rozhraní pro snadné sledování vašich oblíbených webů a blogů. Elytra je chytrá RSS čtečka pro iPhone, která se zaměřuje na bezpečnost a soukromí. Nabízí elegantní a intuitivní rozhraní pro snadné sledování vašich oblíbených webů a blogů. Můžete si upravit vzhled a chování aplikace Elytra podle svých představ. Nastavte si písmo, řádkování, velikost textu a další parametry pro vytvoření perfektního prostředí pro čtení.

Aplikaci Elytra stáhnete bezplatně zde.

Everland

Pokud máte problémy s usínáním, zapomínáte se zhluboka nadechnout nebo si ve svém dni uděláte čas na chvilky všímavosti, nejste sami. Pomůže vám aplikace Everland. Everland nabízí přístup k vedeným cvičením mindfulness, uklidňujícím meditacím na spaní, krásným vizuálům a inspirativním citátům kdekoli a kdykoli.

Aplikaci Everland stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.