Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Láká vás pořízení nových Apple Watch, ale nechce se vám za ně platit naráz? Nezoufejte, není k tomu žádný důvod. U Mobil Pohotovosti na se k nim totiž dá nyní dostat velmi výhodně a to už od 150 Kč měsíčně. 

Apple Watch Series 9 LsA 6

V čem je háček? Vůbec v ničem! Pokud se chcete k novým Apple Watch dostat co možná nejlevněji, celé kouzlo této akce tkví v tom, že Mobil Pohotovosti odprodáte vaše staré Apple Watch, které budou odečteny z ceny nových. Rozdíl v ceně, který je potřeba doplatit, vám pak prodejce rozloží do 26 splátek a je hotovo. Pokud byste si tedy chtěli pořídit například Apple Watch SE 2 a přecházeli byste ze SE 1. generace, MP vám za vaše staré hodinky vyplatí až 2800 Kč, přičemž po odečtení této částky z ceny nových Apple Watch se rázem dostanete jen na 3499 Kč. A právě tuto částku vám následně MP rozdělí do 26 měsíčních splátek po 150 Kč. 

Apple Watch Ultra 2 LsA 18

Možnost koupě Apple Watch na splátky je samozřejmě k dispozici i u Series 9 či Ultra 2, avšak s tím, že zde už jsou měsíční splátky logicky o něco vyšší. Rozdíl ve výkupní ceně a ceně nových hodinek zde totiž je větší, kvůli čemuž je měsíční splátka vytvořená z rozdělení tohoto rozdílu na 26 splátek, větší. I tak se však stále jedná o sumy, které vás zaručeně nezruinují, ba naopak. Ve všech případech se totiž jedná de facto o pár káv v kavárně. 

Apple Watch na Mobil Pohotovosti seženete zde

Dnes nejčtenější

.