Zavřít reklamu

Ačkoli by si lidé měli vyznávat lásku každý den, máme dnes Valentýna. Jakýsi speciální den, kdy by výš zmíněné mělo být ještě umocněno. Proč se tedy nepodívat na nějaký romantický film? Ve své nabídce jich má pochopitelně pořádné množství také Netflix. Pojďme se na některé z nich podívat.

Hráčky

Čerstvá novinka, kterou Netflix přidal dnes. Sportovní novinářka má celou plejádu balících her a umí si je užít. Jenže se nečekaně zamiluje.

Poslední léto

Film jak dělaný pro teenagery. Parta středoškolských studentů zažívá letní románek před nástupem na vysokou školu, která dle jejich názoru mnoho změní. Pokud přežijete pomalý začátek, film se vám bude líbit.

Penzion osamělých srdcí

Manažerka ze San Franciska vyhraje starý penzion na Novém Zélandu. Opustí tedy město a rozhodne se starý dům zrenovovat, v čemž ji má pomoct jeden mladý řemeslník. Romantická zápletka je rázem na světě.

Dokonalé rande

Mladý student jménem Brooks, jehož snem je studovat na Yalu, dostane zaplaceno za rande. Dostane tedy nápad vytvořit aplikaci, díky které si ho budou holky moct na rande objednat, přičemž bude takový, jakého si ho budou přát.

Všem klukům, které jsem milovala

Jakmile se dívka zakouká, místo toho, aby to dotyčnému řekla, napíše sama pro sebe dopis, aby se z citů vypsala. Její mladší sestra ale dopisy objeví a dá je adresátům. Poklidné bytí na střední škole je rázem pryč.

Stánek s polibky

Další romantický film spíše pro náctileté, který se řadí mezi ty lepší v této kategorii. Polibek hlavní hrdinky vyústí v zakázaný románek s nejhezčím klukem ze školy. V sázce tak bude i přátelství s nejlepší kamarádkou.

Dokonalá souhra

Ctižádostivá obchodnice s vínem má políčeno na zajímavý obchod. Vydá se tedy za tímto účelem do Austrálie. Do oka jí ale padne drsný a záhadný rančer.

Láska ve vile

Julie si plní sen a konečně míří do Verony. Tam ale ke svému zděšení zjistí, že vilu, kterou si pronajala, obývá neznámý fešák.

Faraway

Matka od dětí se vydává do Chrovatska, kde zdědila dům. Cesta naprosto změní její život. Možná nalezne i lásku.

Nikdy neříkej nikdy

Závěrem zabrouzdáme rovněž do českých komedií. Romantická komedie, která vypráví příběh dvou čerstvě rozvedených lidí, které svede dohromady nehoda.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.